Gandurile pozitive si conectarea si propria persoana – IV

Cititul este minunat si pentru creierul tau:

„Ce obtin exact fiintele umane din citirea cartilor? Este doar o chestiune de placere sau exista beneficii dincolo de placere? Raspunsul stiintific este un„ da ”rasunator.

Citirea cartilor va ajuta atat sanatatea fizica, cat si cea mentala, iar aceste beneficii pot dura toata viata. Ele incep in copilaria timpurie si continua pana in anii de maturitate. Iata o scurta explicatie a modului in care citirea cartilor va poate schimba creierul – si corpul – in bine. ”

7. Luati 15 minute pe zi pentru a va conecta.
Multi oameni fac acest lucru prin simpla meditare. Exista un mister in jurul meditatiei si nu ar trebui sa existe. Tot ce faci este sa stai linistit timp de 15 minute pe zi, de preferinta la aceeasi ora in fiecare zi si sa-ti calmezi gandurile. A face acest lucru va va schimba undele cerebrale si va va pune intr-o alta stare de spirit si are efecte de durata pe tot parcursul zilei. Aud o multime de oameni spunand ca nu au timp sa stea linistiti timp de 15 minute, stiti ca acest lucru nu este adevarat, toata lumea poate avea 15 minute pentru ei insisi. Daca faceti acest lucru in fiecare zi, va pot garanta, va veti simti ca o persoana diferita dupa cateva saptamani. Este literalmente o cale rapida catre constiinta superioara si sinele spiritual.

Sunt o persoana foarte spirituala si practic zilnic cele de mai sus, dar nu exista reguli, nu exista nicio persoana care sa-mi predice ce ar trebui si ce nu ar trebui sa fac si cum sa-mi traiesc viata. Stiu instinctiv cum sa tratez oamenii, stiu ce este gresit si ce este bine. Ne traim viata dupa gandurile si actiunile noastre si daca gandurile si actiunile tale provin dintr-un loc mai inalt practicand sa fii spiritual, atunci poti avea o viata grozava fara sa te simti vinovat de nimic.

About The Author