7 moduri de a fi spiritual fara a fi religios – I

1. Faceti un efort constient pentru a iubi oamenii din jurul vostru sau cel putin tolerati-i mai mult
Uneori uitam sa iubim oamenii din jurul nostru, precum familia si prietenii. Putem fi atat de prinsi de lucrurile noastre, incat nu i-am acordat timp altcuiva. Cand petrecem mai putin timp in propriile noastre capete, ne ridicam constiinta putin mai mult si ne conectam cu energia care ne inconjoara si, de asemenea, ridica constiinta celorlalti pe care ii iubim.

Incercati si tolerati acea durere in colegul de lucru al fundului sau in vecinul al carui caine v-a murdarit gradina saptamana trecuta. Nu spun ca iubeste pe toata lumea, exista doar niste oameni pe care nu ii poti iubi sau tolera si constiinta lor este atat de scazuta incat ar fi periculos pentru tine sa incerci sa te conectezi cu ei pentru a-i iubi, vorbim despre adevaratii oameni rai din viata. Ceea ce spun este sa nu lasati lucrurile mici sa impiedice o prietenie sau o relatie de munca.

2. Faceti mici conexiuni cu constiinta voastra superioara in fiecare zi
Constiinta voastra superioara este persoana pe care in cele din urma doriti sa fiti si sa traiti viata pe care doriti sa o traiti. A trai viata pe care vrei sa o traiesti necesita sa te gandesti mult la tine, scazand constiinta. Cu toate acestea, puteti unui cele doua lucruri si va puteti ridica constiinta in acelasi timp, gandindu-va la obiectivele dvs. in scurte explozii si des. De exemplu, cand stai in trafic sau intr-un autobuz, gandeste-te la persoana pe care vrei sa o faci. Cand faceti acest lucru, va conectati la constiinta voastra superioara si renuntati la tot zgomotul vietii. Cand faceti acest lucru de 10 ori pe zi timp de 5 minute, va permite sa va concentrati in continuare pe alti oameni si viata de zi cu zi, dar va ofera timpul de gandire pentru a ajunge la constiinta voastra superioara.

„O viata care este mai armonizata spiritual este una de pace interioara si exterioara mai mare.

Prin urmare, un obiectiv care merita este sa gasesti modalitati de a aduce mai multa pace lucrurilor pe care le faci, relatiilor pe care le ai si gandurilor care plutesc in mintea ta. „

About The Author