Scuze si lametari pentru a nu face ceea ce iti doresti cu adevarat – V

11. Sunt prea batran
Eh! Nu nu esti. Varsta este doar o cifra si nu trebuie sa te opreasca din a face ceea ce iti doresti cu adevrat.

12. Oamenii nu ma plac
Ne pare rau, nu sunteti un cititor de minti, nu puteti sti daca oamenii va plac sau nu. Acest lucru are legatura cu sentimentul de inconfort la propria piele. Lucreaza asupra ta, astfel incat sa te simti atat de confortabil cu tine, incat sa nu-ti pese de ce cred ceilalti despre tine, cel putin asa esti fidel cu tine.

13. O minciuna nu este atat de rea
O minciuna duce la alta pentru a o acoperi pe prima, iar apoi ghemuri de zapada de acolo. Exerseaza-te sa fii radical sincer, daca cineva iti cere parerea despre ceva intreaba-l mai intai daca intr-adevar vrea sa stie ce parere ai, astfel oamenii care vor cu adevarat adevarul vor pune in valoare ceea ce ai de spus. Nu minti pentru a-ti acoperi stanjeneala fata de o situatie, vino curat, ia consecintele si mergi mai departe, cel putin vei castiga un pic de respect pentru a fi sincer.

14. Mi-as dori sa fiu suficient de inteligent
Marele secret aici: esti la fel de inteligent pe cat crezi ca esti. Daca crezi ca nu esti inteligent, atunci ghici ce, creierul tau cauta modalitati de a demonstra ca nu esti inteligent. Daca vrei sa incepi sa crezi ca esti inteligent, incepe sa-ti hranesti creierul cu material inteligent.

About The Author