Perceptii care iti pot distruge visurile – IV

8. Au fost atat de norocosi sa ajunga acolo unde sunt astazi

Obisnuiam sa gandesc foarte mult acest lucru inainte de a-mi incepe afacerea online. M-as uita la oameni precum Eben Pagan, Frank Kern, Jeff Walker si ceilalti eroi ai mei online si as gandi „Da, dar ai inceput intr-un moment in care a fost usor” sau „da, dar ai personalitatea de a scoate asta” sau alte scuze pentru ca nu pot sa devin un succes. De indata ce mi-am dat seama cat de greu au lucrat acesti oameni pentru a ajunge acolo unde sunt astazi, mi-am schimbat intregul mod de gandire si am coborat din copac si am muncit mai mult pana cand lucrurile au inceput sa se intample.

9. Viata mea este un rahat
Va rog! Coborati din trenul „saracul meu” si credeti-ma ca am fost in acel tren de multe ori in viata mea. Ai atat de multe de recunoscut pentru ca nu este real. s-ar putea sa spuneti ca nu stiti situatia mea si asta este adevarat, dar, indiferent de modul in care il priviti, puteti gasi intotdeauna o multime de motive pentru a fi recunoscatori pentru viata pe care o aveti.

10. Pur si simplu nu este momentul potrivit
Atat de multe relatii, afaceri, visuri si obiective au fost rupte cu acest gand mic. Nu exista niciodata un moment bun pentru a incepe ceva. Important este sa-l pornesti cu o inima buna si sa continui si sa-i dai cea mai buna lovitura.

About The Author