Ganduri negative si repercusiunile lor – III

6. Ce se intampla daca nu reusesc
Deci, daca esuezi, cel putin ai invatat ceva pe parcurs. Cand sari, o plasa apare de obicei pentru a te sprijini. A nu face ceva ce vrei sa faci de frica esecului este esecul in sine.

Puneti-va aceasta intrebare de fiecare data cand credeti ca un astfel de gand:

Care este cel mai rau care se poate intampla? Cand v-ati dat seama ce este cel mai rau, atunci veti vedea probabil ca nu este chiar asa de rau.

Acum, cand v-ati dat seama care este cel mai rau care se poate intampla, acum trebuie sa intoarceti si sa intrebati: Care este cel mai bun lucru care se poate intampla daca fac asta.

7. Este prea dificil
Nimeni nu creste vreodata in zona de confort. Ceea ce inseamna asta este ca daca nu este o provocare, atunci nu merita sa o ai, nu vei invata nimic. Imagineaza-ti o secunda daca tot ce ti-ai dorit in viata ti-a venit cu usurinta: ai vrut sa devii sofer Indie 500, boom l-ai primit, ai vrut sa scrii un roman cu cele mai bune vanzari, boom il primesti la prima incercare. Destul de curand te-ai plictisi de viata si nimic nu te-ar provoca. Avem nevoie ca lucrurile sa fie dificile pentru a aprecia calatoria pe care am facut-o pentru a ne atinge obiectivele.

About The Author