Idei daunatoare pentru succes – II

3. Nu am suficient timp sa fac asta
Bine, daca suntem cu adevarat sinceri aici, chiar spui: „Nu este suficient de important ca eu sa-mi acord timpul.”

Va faceti timp pentru ceea ce acordati prioritate, nu faceti niciodata scuza ca nu aveti suficient timp, deoarece acest lucru este insultant pentru dvs. si pentru persoana careia o faceti.

4. Nu m-am nascut cu talentul de a face asta
Nimeni nu se naste stiind sa cante la pian sau sa stie sa joace golf sau sa scrie. Da, unii oameni au o aptitudine naturala pentru a face anumite lucruri, dar nu se nasc cu cunostinte.

Daca vrei cu adevarat sa faci ceva in viata care necesita un anumit abilitate si vreau sa spun ca il vrei cu adevarat, trebuie sa depui efortul de a stapani acea abilitate.

Nu va ganditi cat de bine va descurcati sau care este rezultatul, continuati sa lucrati la abilitatile dvs. pana cand deveniti inconstient competenti.

5. Imi voi pune visul in asteptare pana cand voi termina
Daca nu-ti traiesti propriile visuri, ajuti pe altcineva sa le traiasca. Visurile tale sunt o parte importanta a vietii depline si fara ele, s-ar putea sa te trezesti la cea de-a 70-a aniversare si sa te gandesti „La naiba, as vrea sa-mi fi urmarit visul, in loc sa lucrez toate acele ore pentru altcineva.”

Nu va amanati visurile pana nu se intampla altceva, de exemplu, voi merge la universitate cand copiii vor fi mari (newsflash, copiii dvs. vor fi intotdeauna copii pana in ziua in care veti muri).

About The Author