14 mici ganduri care va pot distruge visurile – I

1. Mi s-a rupt inima de prea multe ori ca sa iubesc din nou
In mod surprinzator, am auzit multe de la cititorii de pe pagina mea de Facebook si pur si simplu nu are sens.

Poate ca ti-a fost inima franta, dar asta inseamna ca nu ai fost cu persoana potrivita. Invatand cat de mult te poti deschide emotional cuiva, inveti din ce in ce mai mult despre tine si exact cat valorezi. Meritati mult mai mult decat credeti, asa ca nu mai acordati reduceri oamenilor, dar nu renuntati la dragoste.

Cand veti invata sa va acceptati pentru ca sunteti persoana uimitoare, nimeni nu va va putea rupe inima. Veti sti instinctiv cand este timpul sa va indreptati drumurile separate de cineva, care include prieteni, familie si oamenii pe care ii iubiti.

2. Nu sunt suficient de bun
Efectiv ceea ce spui aici este „nu ma pot deranja sa-mi iau timpul si sa devin suficient de bun”.

Suna cam dur, dar ganditi-va o secunda, nimeni nu a fost suficient de bun pana nu a pus timpul si efortul sa devina suficient de bun. Acest lucru este valabil pentru orice din viata ta, indiferent daca vrei sa scrii o carte, sa devii actor, sa incepi o afacere sau sa cresti un copil.

Esti suficient de bun pentru a fi acolo unde esti chiar acum. daca doriti sa fiti intr-o pozitie ridicata intr-o anumita zona a vietii, atunci continuati sa lucrati la ea. Vei descoperi ca, atunci cand ajungi in partea de sus a zonei tale specifice, va exista intotdeauna o modalitate de a deveni mai bun.

Deci, Esti suficient de bun, o afirmare mai buna de utilizat atunci ar fi „Ma imbunatatesc la (introduceti zona dvs. specifica aici), de exemplu,

ma pricep mai bine la scriere
Ma indragesc mai bine de mine insami
Ma simt mai bine la iubirea celorlalti
I Sunt din ce in ce mai bun cand sunt mama / tata / parinte
Ma imbunatatesc la locul de munca

About The Author