Gandurile nagative si modul in care iti afecteaza viata

La fel ca un diamant taiat brut care taie sticla, gandurile tale negative iti pot patrunde in aparare pentru a-ti lasa bucati de sticla sparte prin minte. Aceste mici bombe cu ceas ar putea sa nu para acum o mare problema, dar in timp ce cresc, te distrug si, in cele din urma, iti distrug visurile.

Cu totii avem ganduri negative care se joaca in mintea noastra zi de zi, dar trebuie sa le prindem inainte sa se instaleze si sa ne ingropam in adancurile mintii voastre.

Exista atat de multe lucruri pe care nu le putem controla in viata noastra, si totusi preluarea controlului asupra propriilor noastre ganduri este una dintre cele mai usoare, cu practica, lucruri pe care le putem controla. Deci, are sens sa preluam controlul asupra a tot ce putem pentru a incepe sa traim viata pe care o dorim.

Multi oameni despre care vorbesc spun „oh, este imposibil sa ramai pozitiv tot timpul, pur si simplu nu este realist”. Desi nu este imposibil, nu sustin ca lumea este unicorni si curcubee, dar ceea ce sugerez este cel putin sa ne controlam gandurile, fiind atenti la modul in care gandim, ce spunem si cum actionam. Totul incepe cu gandurile tale: convingerile tale, cuvintele tale, actiunile tale, obiceiurile tale, valorile tale si in cele din urma destinul tau.

About The Author