9 lucruri care se vor intampla atunci cand imbratisezi singuratatea -I

1. Ai timp sa expiri
Asa de des suntem ocupati sa alergam cu 100 de mile pe ora la locul de munca si, cu prietenii si familia, cu greu avem timp sa respiram. Cand petreci timp singur, ai timp sa respiri adanc si sa expiri incet, lasand toate dramele sa dispara din mintea ta.

2. Ceata din mintea ta incepe sa se ridice
Ai simtit vreodata ca esti atat de ocupat cu viata incat nu poti vedea lucrurile clar? A fi singur ofera aceasta ceata de ocupare pentru a va ridica din minte si va deschide calea catre o gandire mai clara.

3. Reflecta asupra propriei tale vieti
De multe ori nu avem ocazia sa reflectam asupra propriei noastre vieti, deoarece suntem atat de ocupati in viata altora. Obtinerea acestui timp este esentiala daca doriti sa raspundeti la marile intrebari din viata: Ce vreau? Ce pot face pentru a ma face mai fericit? La ce pot contribui? Ce naiba fac?

Stiu ca in trecut am plecat cu fluxul vietii, ceea ce este grozav, dar apoi trei ani mai tarziu mi-am dat seama ca sunt blocat intr-o meserie de rahat care nu-mi place si ma intreb de ce naiba o fac, sau am ramas blocat intr-o relatie care tocmai se intampla si nu creste. Numai de aceasta data ne ofera sansa sa ne oprim si sa ne gandim la lucrurile care conteaza cu adevarat.

About The Author