Povestea din spatele ghidului

Cu doar cateva luni in urma, ma chinuiam sa-mi mentin greutatea sub 96 kg, ceea ce nu este atat de greoi, dar cu aproape 6 kilogramemai greu decat eram cu 3 ani mai devreme. Stateam in jurul valorii de 95 de aproximativ 1 an si am decis ca vreau sa fac ceva in acest sens si sa ajung la greutatea in care eram cu 3 ani mai devreme. Singurul exercitiu pe care il faceam era sa merg pe jos in fiecare zi timp de 2 km si nu mi-a placut sa merg la sala in fiecare zi. Sunt extrem de ocupat cu afacerea mea online si petrec timp cu familia, ceea ce este foarte important pentru mine.

Am incercat tot felul de diete in trecut; dieta atkins, dieta 5: 2, dieta cu continut scazut de carbohidrati, dieta bogata in carbohidrati o numiti si doar dieta de baza a consumului mai putin. Da, dietele functioneaza, dar nu va ajuta sa mentineti greutatea decat daca faceti ca dieta respectiva sa fie o parte din viata dvs. de zi cu zi. Stim cu totii ca, cu cat vom pune mai putin in gura, cu atat vom pierde mai multa greutate, dar mintile noastre arunca tot felul de scuze pentru a manca mai putin, principalul fiind „Mi-e sange flamand, asa ca am nevoie de altceva sa mananc” .

Caderea mea uriasa sunt biscuitii. Pot manca un pachet de biscuiti intr-o singura sedinta, infundand pana la 10 biscuiti digestivi in ceasca mea de ceai ar dura cateva minute. Cateva minute pentru a matura 700 de calorii in gura, acesta este 1/3 din aportul meu recomandat!

About The Author