James Arthur va concerta in Romania la Arenele Romane

Cantaretul de origine britanica, James Arthur, va concerta in Bucuresti anul acesta pe data de 9 iulie 2020. Concertul va avea loc la Arenele Romane din capitala si sunt asteptati mii de fani, preconizandu-se faptul ca biletele se vor vinde in doar cateva minute.

James Arthur este un artist de succes, care a vandut pana in prezent peste 2,5 milioane de albume in intreaga lume. Este in topul celor mai buni cantareti din lume, avand in palmaresul sau nu mai putin de 4 Discuri de Platina si 3 Discuri de Aur. De asemenea, are un clip cu peste 1 miliard de vizualizari pe platforma Youtube:

Alte piese cunoscute ale artistului sunt: Can I Be Him, Smoke Clouds, Naked, Falling Like The Stars, Recovery, Rewrite The Stars, You Deserve Better, Quite Miss Home si You, in colaborare cu Travis Barker.

James este cel mai cunoscut concurent din istoria X Fcctor, facand furori in 2010 cu o reinterpretare exceptionala a piesei Impossible de la Shontelle. Clipul a facut inconjurul lumii si a ajuns intr-un timp foarte scurt in topurile muzicale britanice. A debutat in mod oficial la finalul anului 2013 cu primul sau album cu care s-a clasat pe locul doi in topul albumelor din Regat.

In prezent este cel mai de succes artist care a participat la un concurs de talente. Piesele sale abordeaza teme precum iubirea, pierderea cuiva drag si incercarea de a trece peste moemntele grele. Este un artist complet, fiind capabil sa isi transpuna emotiile puternice in piese cu impact asupra publicului sau.

Artistul nu este la prima sa aparitie in Romania, fiind prezent pe lista de line-up a festivalurilor de muzica din tara noastra. Cu toate acestea, concertul de la Arenele Romane va fi dedicat 100% fanilor James Arthur.

Biletele s-au pus in vanzare pe data de 18 decembrie, iar preturile se incadreaza intre 129 si 320 de lei, in functie de categoria aleasa si de momentul de achizitionare a biletelor.

About The Author