Cum sa scapi de sentimentul de singuratate – Partea a II-a

# 1. NU VA CONSTRUITI FERICITEA PE OAMENI 
Daca nu esti recunoscator pentru ceea ce ai deja, ceea ce te face sa crezi ca vei fi multumit cu mai mult. Roy T. Bennett
De ce sa-ti construiesti fericirea in oameni sau lucruri care nu ar dura? Veti face un ajutor foarte mare daca nu depindeti de nimeni pentru a va face fericit. Spun asta pentru ca esti un maestru al propriilor emotii. Puteti alege sa raspundeti cu fericire in orice situatie, chiar si in starea dvs. unica.

# 2. APRECIATI-VA MOMENTELE 
Cum? Vazand-o ca pe o oportunitate de a construi forta. Ca scriitor, momentele mele singure sunt momente in care citesc pentru a obtine mai multe cunostinte. De asemenea, puteti fi ocupat in timpul plictisirii construindu-va puterea interioara.

# 3. CALATORITI SINGUR
Exista o multime de distractii pe care le poti prinde de unul singur. Iti place sa gatesti? De ce sa nu gasesti o reteta noua pentru acel fel de mancare preferat al tau sau in schimb sa incerci un fel de mancare complet nou. Al tau ar putea dansa, canta sau discuta online. Acesta ar putea fi un moment perfect pentru a face acel lucru care va place. Doar fa-o!

# 4. SCHIMBA-TI MINDSETUL
Sa fii singur o perioada poate sa-ti aduca in minte ganduri ca si cum ai fi destinat sa fii singur pentru ceea ce pare a fi o eternitate sau ca nimeni nu te va ingriji de tine. Si atunci purtati aceste ganduri pe fata voastra, in cuvintele si actiunile voastre oriunde mergeti. Trebuie sa va scuturati de aceste ganduri si sa incepeti sa credeti ca nu sunteti singuri in starea dvs. unica si este doar o etapa care va trece in cele din urma.

# 5. EXPRIMA ADEVARUL
Acest lucru poate parea greu, dar este cel mai bun mod de a readuce o scanteie in relatia cu prietenii si familia. La un singur stat, te simti mai putin interesat de socializare, iar acest lucru te face sa incepi sa refuzi oportunitatile de socializare. Trebuie sa va provocati sa iesiti si sa gasiti modalitati de a va conecta cu cei care acum par departe, precum familia si prietenii dvs., spunandu-le doar adevarul dvs. „Ma simt singur”. Vei fi surprins de dragostea si grija care iti vine. mult dupa aceea.

About The Author