Cum sa scapi de sentimentul de singuratate – Partea I

Toata lumea trebuie sa fie iubita si sa iubeasca. Dar majoritatea oamenilor vor sa se simta iubiti inainte de a-i iubi pe ceilalti. Esti de acord cu mine?

Tu ar trebui. Bine ati venit in lumea egoista. Nimeni nu este gata sa ofere fara sa obtina nimic in schimb si nimanui nu-i place experienta inspaimantatoare si singura care rezulta din a-ti oferi totul si a primi nimic in schimb.

Iata un pic de mai multe clarificari. Am vazut cazuri in care oamenii sunt singuri chiar si in relatia lor, deoarece o parte da atat de mult in timp ce cealalta se ofera aproape de nimic.
Deci, cum reactioneaza majoritatea oamenilor la acest lucru?

Permiteti-mi sa va spun acest lucru: daca intalniti un om singur, indiferent ce va spuna, nu se bucura de singuratate. Se datoreaza faptului ca au incercat sa se implice in lume si oamenii continua sa-i dezamageasca. ” Jodi Picoult

Stiam de un tip tanar care poate nu a obtinut niciodata dragostea de care isi dorea atat de mult din partea parintilor si a relatiei apropiate. A sfarsit implicandu-se in activitati umbroase, fumat, baut si consumat droguri, atata timp cat obtine dragostea si atentia si sentimentul de apartenenta, este gata sa puna capat acestor noi obiceiuri. Dar nenumaratele povesti ale oamenilor care ajung sa se sinucida pentru ca se simt atat de singuri si respinsi? Aceste victime sfarsesc dezamagiti pentru ca depind de alte persoane pentru a-si asigura nevoia emotionala si fericirea.

Probabil ca sunteti familiarizati cu povesti de genul acesta, sau poate ca ati avut parte de experienta dvs. Adevarul este ca lumea in care traim este plina de oameni care au personalitati falsificate, care marturisesc sentimente false si fac promisiuni false. Multi sunt speriati sa se puna acolo de frica situatiilor cele mai grave, cum ar fi crize de inima si depresie.

Cercetarile au aratat ca multe cazuri de singuratate au dus la depresie, care la randul sau duce la cazuri de sinucidere. Cum se poate trai in acest tip de lume fara sa se simta nefericit? Cum poti trai cu singuratatea si sa fii multumit?

About The Author