Spune nu pozitivismului toxic

Ai mai auzit de asta inainte?

  • „Vei trece peste!”
  • „Nu mai fi atat de negativ!”
  • „Ar trebui sa incepi sa vezi binele in toate!”
  • „Salutam numai vibratiile bune!”

BINE … nimic nu este mai rau decat sa-ti inchizi toate emotiile reale si brute de un singur „fii pozitiv!”

Nu te vei simti frumos cand altii iti fac asta, deci de ce ar trebui sa-ti faci TU? Nu mai fortati-va sa fiti pozitivi si incetati sa va reprimati emotiile negative. Acest lucru este intr-adevar alimentarea anxietatii dvs. QLC si suge. Te vei simti drenat, vei simti ca totul se destrama, chiar daca par sa faci toate aceste lucruri grozave! Ai fost pozitiv, te-ai fortat sa socializezi si sa fii fericit! Dar totusi te simti drenat si gol … si nefericit.

In concluzie

Ai inceput acest articol simtindu-te pierdut si confuz, probabil rasturnat si adanc in anxietatea ta. Cunoasterea acestor pasi iti va oferi un fel de CLARITATE, astfel incat sa poti incepe in sfarsit sa traiesti viata cu libertate! Libertate de necunoscut, libertate de asteptarile tale si libertatea de a simti, oricum vrei sa simti! Asa cum am spus, nu mai scapa de QLC-ul tau. Imbratisati-l, recunoasteti-l … apoi faceti ceva in acest sens. Intelegeti ca aveti o problema si este TOTAL bine. Cu cat iti dai seama mai curand ca exista o solutie la fiecare problema, cu atat mai repede vei fi in largul tau, deoarece acum stii ca ai PUTEREA de a trece prin propriile tale probleme.

Recapitulare rapida, daca va place sa derulati pana la capat si doar sa cititi partea de concluzie, aici sunt sfaturi pe care trebuie sa le stiti care va vor ajuta sa treceti prin Quarter-end fara probleme:

# 1 Afla unde este echilibrul tau.

# 2 Afla unde mergi.

# 3 Imbunatateste-ti emotiile.

# 4 Respira adanc.

# 5 Calmeaza-te.

About The Author