Anxietatea in timpul unui Quarter

Asculta, nu sunt pe cale sa te las sa faci asta singur. Toate aceste ganduri false si logica nebuna iti incurca creierul. In primul rand, sa stii ca aceasta criza de viata NU este sfarsitul lumii … sau cel putin sfarsitul viitorului vostru. Singura cale de iesire este prin ea. Am avut un mod foarte nesanatos de a face fata QLC-ului meu inainte. M-am inghesuit cu TOTUL !! Este atat de nebunesc pentru ca nu mi-am dat seama ca este nesanatos. Iata un sfat util:

Afla unde este echilibrul tau si fii constient de sine despre ceea ce trebuie sa imbunatatesti in viata ta

Este foarte dificil sa te plimbi pe un varf. Echilibrul este cheia. Ai auzit de banii, timpul si diagrama vietii sociale unde poti alege doar doua? … Uita-te de asta. Echilibrul despre care vorbesc este cu sanatatea ta, viata ta de munca, timpul liber si sentimentele tale!

  • Ai grija de tine suficient de bine? Cum este sanatatea ta (fizica si mentala)? Peste 100, cum iti vei evalua sanatatea in ultima luna?
  • Dar munca? Lucrezi non-stop? Cand ajungeti acasa de la jobul de zi, mai lucrati si faceti treburile caselor? Evalueaza-l din nou!
  • Dar petrecerea timpului liber? Aveti suficient timp in jos? Poate ai prea mult din asta ?? Evalueaza-l cu cinste.
  • Ce zici de sentimentele tale? As dori sa va concentrati asupra contorului dvs. de dragoste (hai sa ne concentram asupra sentimentelor pozitive de aceasta data) !! Ii dai suficienta dragoste? Iti place aceasta opera de arta? Casa ta confortabila? Cainele tau? Tipul acela dragut pe care l-ai vazut la farmacie a doua zi? Evalueaza cata dragoste daruiesti si primesti.

Lucrez prea mult! Stiind ca nu am suficient timp de relaxare si ca sanatatea mea mentala (insomnie si anxietate) provoaca un dezechilibru in viata mea ma ajuta sa pun intrebarile DREPT si sa gasesc raspunsurile DREPT.

Cateva dintre intrebarile pe care le-am pus dupa:

  • Eu dorm suficient? Nu.
  • De ce lucrez prea mult? Pentru ca nu am niciun simt al timpului si al muncii pana nu ma simt obosit.

Una dintre solutiile mele:

Mi-am programat toata munca in jurul unei ore specifice. Nu voi lucra dupa 22:00. Dupa aceea, am folosit timpul ramas noaptea pentru a ma odihni si a ma relaxa – rutina de ingrijire a pielii noaptea, apoi in sfarsit o ceasca de ceai. Intrebari corecte, solutii corecte !! Acesta a fost un sfat interesant pe care l-am primit de la Designing Your Life de Bill Burnett. Daca sunteti interesati, atunci va recomand sa ii cititi cartea.

About The Author