Ideile unor antreprenori de succes

Desi este important sa inveti din propriile greseli, este mult mai inteligent ca inveti de la cei care au fost deja acolo si au luat drumul dur spre maretie, si cei care au esuat si ei. Viata este greu sa o descoperi pe cont propriu si ai nevoie de indrumare si indrumare pe parcurs, de aceea am compilat aceasta lista de sfaturi de la unii dintre cei mai stralucitori si de succes antreprenori din lume.

Peter Thiel: Intreaba-ma cum o pot face mai repede
Investitorul miliardar si cofondatorul PayPal considera ca cea mai buna intrebare pe care o puteti pune este cum sa atingeti orice obiectiv mai repede. Modul lui Thiel de a-si accelera procesul de realizare a obiectivelor este sa se intrebe cum pot atinge un obiectiv de 10 ani in numai sase luni. Acest lucru va va obliga mintea sa gaseasca modalitati mai eficiente de a va atinge obiectivele.

Ben Horowitz si Marc Andreessen: Testul torturii
Ben si Marc sunt cofondatori ai lui Andreessen Horowitz, una dintre cele mai puternice firme de capital de risc din Silicon Valley, cu active de 4,2 miliarde de dolari. Au un test numit „Testul torturii” ?? folosesc pentru validarea ideilor noi. Ori de cate ori vreunul dintre ei vine cu o afacere noua, celalalt va smulge prostiile din el. Daca ideea este inca convingatoare dupa toate acestea, amandoi ar merge in spatele ei.

Scott Adams: Obiectivele sunt pentru invinsi
Multimilionarul Scott Adams crede ca ar trebui sa va concentrati pe sisteme in loc de obiective. Creatorul benzilor desenate Dilbert crede ca ar trebui sa-ti construiesti viata in jurul rutinelor si a obiceiurilor bune si, pe masura ce faci asta, obiectivele iti vor veni. Acest lucru inseamna ca nu ar trebui sa va concentrati pe pierderea a 20 de kilograme in schimb, o rutina sanatoasa pe care o puteti sustine suficient de mult si sa ramaneti la ea. Mai devreme sau mai tarziu vei pierde acele 20 de kilograme.

Reid Hoffman: Succesul ar trebui sa fie simplu
Investitorul miliardar si co-fondatorul LinkedIn considera ca succesul este mult mai simplu decat ceea ce cred oamenii. Filosofia sa este simpla: dupa ce analizati 20% din activitatile dvs. responsabile pentru 80% din rezultate, intrebati-va care dintre aceste activitati cu cea mai mare valoare este cea mai usoara pentru mine? Atunci fa-le.

Alexis Ohanian: Bara este prea joasa
Co-fondatorul Reddit crede ca ingrijirea buna a clientilor dvs. va va separa. Ohanian considera ca barul este prea scazut pentru noii antreprenori, deoarece majoritatea companiilor concurente nu mai au grija de clientii lor. Potrivit lui, tot ce ai nevoie este sa dai o multime de damni pe care nu ii fac suficienta lume.

About The Author