Limitele afacerii dumneavoastra

3. Nu te mai gandi ca vei face aceleasi greseli ca si ultima data
Nu esti aceeasi persoana ca in trecut. Sansele sunt ca cea mai mare greseala pe care ati facut-o a fost sa renuntati prea curand. In munca mea, primesc o multime de clienti care au esuat intr-o profesie anterioara si traiesc acum frica permanenta ca se va intampla din nou si astfel isi pastreaza forma jucand pe deplin in afacerea lor, ingrijorati ca aceleasi greseli vechi. Atunci cand alegi sa traiesti cu intensitate, aceasta este munca pentru care esti cel mai potrivit. Te energizeaza, nu te epuizeaza. Si atata timp cat acorzi atentie intuitiei tale (nu fricii tale), vei lua masurile potrivite pentru a obtine rezultatul pe care ti-l doresti, fara ca scaderea emotionala si fizica.

4. Nu mai reactiona la tot ce se intampla
Vor exista distrageri – Cele foarte convingatoare. Parca trebuie sa reactionezi la toate, asa cum obisnuiai. Cu toate acestea, daca vrei sa vezi ca afacerea sa infloreasca, atunci nu te poti opri sa reactionezi tot timpul. Pur si simplu trebuie sa inveti cum sa spui „nu”, sa nu mai acorzi atentie oricarui lucru care nu iti imbunatateste cauza si continua sa avansezi. Acest lucru este greu de facut, deoarece distractiile nu poarta, de obicei, etichete.

5. Nu mai incerca sa rezolvi tensiunea de tranzitie
Atunci cand inveti ceva nou, exista o perioada de tranzitie, iar aceasta perioada poate parea lunga, dura si fara rost. Poate va intrebati daca ceea ce faceti face vreo diferenta. Poate va intrebati daca aveti ce trebuie pentru a reusi. Va puteti intreba daca nu sunteti inselat si puteti considera sa renuntati sau sa va distrageti. Asteptati-va sa existe tensiune. La un moment dat, tensiunea va disparea si veti trece la nivelul urmator. Atata timp cat nu incercati sa rezolvati tensiunea revenind la propriul mod de a reactiona la lucruri, atunci veti creste si pe masura ce cresti, afacerea dvs. va creste si ea. Tranzitia este normala.

Acestea sunt 5 moduri simple de a va asigura ca nu limitati dezvoltarea afacerii dvs. Pe care il vei implementa mai intai?

About The Author