Modalitati de a opri punerea limitelor in afacerea dvs.

Ai gasit curajul sa-ti creezi o afacere si esti atat de fericit si mandru. Puteti incepe cu adevarat sa faceti diferenta acum, nu-i asa? Va puteti trezi cu adevarat simtindu-va implinit si plin de distractie si aventura. Pasarile canta, soarele straluceste si totul miroase a trandafiri, cu exceptia faptului ca nu este inca atat de grozav. Banii nu vin atat cat v-ati dori. Perspectivele nu sunt in modul in care ati sperat si va simtiti nesiguri cu privire la modul de schimbare a lucrurilor. Iata 5 lucruri pe care le puteti face:

1. Nu mai crede ca toata lumea ar trebui sa-ti citeasca mintea

Fiecare este ocupat cu propria viata. Da, sperati ca toata lumea va fi interesata de ceea ce aveti de oferit, acum, dupa ce ati gasit curajul sa incepeti sa o construiti si totusi, in mare parte, oamenii nu stiu ca sunteti acolo sau ceea ce ai de oferit, ii ajuta. Trebuie sa comunicati zilnic cu publicul dvs., indiferent daca sunt acolo sau nu.
Antreprenorii sunt atat de indragostiti de afacerile lor, incat uita ca toata lumea nu este la fel de indragostita.

2. Nu mai cautati strategia perfecta
Nu exista asa ceva. Ceea ce a functionat pentru o singura persoana, nu poate sa functioneze exact in acelasi mod pentru tine. Trebuie sa apelati la intuitie si sa intrebati frecvent „Care este cel mai bun lucru pe care il pot face langa proiectarea afacerii la care visez?”, Apoi asculta fluxul intuitiv si actioneaza. Desigur, aceasta inseamna ca trebuie sa va lamuriti cum ar trebui sa arate afacerea dvs. In acest moment, luati un jurnal si scrieti cateva idei. Intrati cu adevarat in fluxul de imaginatie a ceea ce doriti sa creati si obtineti o imagine clara in mintea voastra. Apoi mergeti mai departe si puneti intrebari.

Celelalte sfaturi le vom prezenta in urmatorul articol

About The Author