Moduri de a depasi procrastinarea si de a incepe cu a face munca pentru a-ti dezvolta afacerea

Este atat de usor sa te distragi, nu-i asa?

Viata vi se intampla si nu puteti parea sa faceti o pauza, asa ca incepeti sa evitati munca care trebuie facuta pentru a merge mai departe. Vrei rezultatul final fara mijlocul calatoriei si sincer, esti pur si simplu saturat. Fiecare antreprenor ajunge aici la un moment sau altul. Si, astfel, te amaneaza si sfarsesti ramanand blocat, frustrandu-te si batandu-te pentru a nu face munca. Dar toata bataia pe care ti-o dai nu pare sa te faca sa te misti mai departe mai repede!

Iata 5 modalitati prin care puteti scapa de procrastinare

1. Incepeti
Stiu, stiu, iti doresti o strategie, un lucru cert si sigur pe care iti poti agata palaria si niciodata nu trebuie sa te mai amani din nou, dar nu exista asa ceva. Trebuiesa alegi sa lucrezi indiferent daca iti place sau nu. Adica, chiar si citirea acestei postari este o forma de amanare, dar pentru mine, este un alt mod de a-ti transmite mesajul ca pur si simplu nu iti poti permite sa fii cineva care iti intarzie viata. Fii ca o masina, un robot si doar lucreaza important in fiecare zi. Sunt prea multe in joc, lumea are nevoie de tine sa te trezesti

2. Poate ca nu ar trebui sa incepi doar
Da, stiu ca este cam confuz. Tocmai v-am spus sa incepeti si totusi, sunteti inca aici si acum va spun sa nu incepeti. Ei bine, asa cum spuneam, sunteti inca aici, asa ca poate, doar poate ca exista mai multe amanunte. Poate este intr-adevar ceva de speriat. Ce ar putea fi? Ti-e teama ca vei reusi si nimeni din viata ta nu te va mai dori? Sau poate te-ai speriat ca vei da cu totul si vei esua? Sau poate, doar poate, persoanele tale interioare iti spun ca acest lucru pe care il intarzie este exact ceea ce nu ar trebui sa faci?

Este timpul pentru tine sa te uiti inauntru. Ai un jurnal? Ei bine, aceasta ar fi o zi minunata pentru a incepe. Obtineti un jurnal si intrebati-va de ce nu luati masuri in modul in care credeti ca ar trebui sa fiti? Si lasa raspunsul sa curga din tine. Nu-l judeca. Nu te limita. Lasa raspunsul sa iasa din tine. A fost intotdeauna acolo, insa, indiferent de motiv, ati evitat raspunsul si ati incercat sa va faceti sa faceti ceva cu care persoanele dvs. interioare nu sunt de acord. Este imposibil sa lucrezi impotriva ta timp indelungat, iar acum te descoperi.

 

About The Author