Obiceiuri si crearea unei structuri

Ma gandeam zilele trecute la obiceiuri. Obiceiuri bune si obiceiuri rele. Si cat de mult ne dicteaza viata noastra de zi cu zi. Sunt un mare credincios ca exista un fir comun care conecteaza toate aspectele vietii noastre. Deci, cand ma gandesc la ceva sau, mai ales, cand invat o lectie, vad mereu cum se traduce in alte domenii ale vietii mele. Lectiile pe care le invat prin artele martiale, de exemplu, se traduc aproape intotdeauna in viata mea de zi cu zi. Si aceste lectii se traduc cu siguranta asupra vietii mele profesionale si a ceea ce incerc sa realizez cu afacerea mea. Viata este un profesor minunat pana la urma, daca vom fi atenti.

Incercam sa-mi cresc afacerea prin puterea pura. Am intalnit o idee sau un produs care parea a fi graalul sfant. In primele zile, lucrez toata ziua si noaptea. Adrenalina pura si determinare. In cele din urma, acea perioada initiala de emotie se stinge. Si m-am trezit ingrozit, deoarece eram epuizat mental. Si, de asemenea, pentru ca in spatele mintii mele, nu as stii unde ma duc cu toate acestea. Am sarit fara un plan de joc. Fara un plan de afaceri.

Voi maximiza puterea vointei mele si voi continua sa imping si sa imping. Uneori am vazut cateva rezultate si asta mi- adus un mic impuls. Continuam sa presez, sperand ca se va intampla ceva.
Ma gandesc acum la asta si doar dau din cap. Vreau sa calatoresc in trecut, sa strig „STOP! Ce faci? „Serios, m-as intreba„ Ce faci? ”Care este planul aici? Puterea de vointa este un instrument excelent. Si forta mentala si emotionala, cu siguranta. Dar care este planul ??

Trebuie sa ne dam seama unde vrem sa ajungem mai intai. „Care este scopul meu?”, M-am intrebat. Cand mi-am dat seama ce vreau si un interval de timp, am avut un inceput bun. Odata ce am stiut ce imi doream, si nu ma refer la o cifra in dolari. Am putut sa imi dau seama ce aveam de facut pentru a ajunge la acel punct.

About The Author