Modalitati secrete de a face fata persoanelor toxice

Nimic nu te poate face sa te simti mai rau si sa te scurge de energia ta pretioasa decat oamenii toxici. Dar inainte de a crede chiar ca trasaturile sau atitudinea lor sunt dincolo de controlul dvs., exista de fapt unele modalitati eficient neobisnuite de a le trata (care sunt sub controlul vostru).

Pune-te in pantofii lor.
Este posibil ca persoanele toxice sa para nepoliticoase sau chiar amenintatoare, dar aveti idee despre ce trec in acel moment?
S-ar putea sa aiba o stare proasta sau o stare de spirit proasta. Acestia ar putea avea mari probleme in mintea lor. S-ar putea sa fie stresati din spiritul lor. Sau s-ar putea sa se simta inferiori si ego-ul lor a lovit rockbottom. Ei au nevoie doar de o priza care sa-si scoata totul la iveala, asa ca trebuie sa va dati seama ca tratamentul lor impotriva dvs. nu este ceva ce trebuie sa luati personal.

Poate va striga pentru ca acesta este modul lor de a-si rascumpara ego-ul sau sentimentul de control din viata lor. La urma urmei, sa te enervezi este un sentiment mai bun (desi este inca negativ) decat sa fii deprimat. Nu spun ca actionezi ca o persoana care intoarce si celalalt obraz. Dar intelegeti doar ca problema este a lor, nu a voastra. Aveti empatie si stiti ca, fara a reactiona negativ la tratamentul lor fata de voi, le faceti o favoare si ii lasati sa isi faca treaba.

Intreaba-te doar: Este cu adevarat important? Iti merita energia sau timpul? Daca nu, da-i drumul si concentreaza-ti atentia asupra lucrurilor care conteaza cu adevarat.

Creste-ti vibratiile.
S-ar putea sa sune ca este un pic indepartat, dar accentul tau are multe de-a face cu atragerea persoanelor toxice in viata ta si cu modul in care te trateaza. Cu cat iti concentrezi atentia asupra negativitatii sau a persoanelor toxice, cu atat ii „inviti” in viata ta din cauza vibratiilor pe care le emiti.

About The Author