Ce nu iti va spune o persoana introvertita

Introversiunea este printre principalele trasaturi de personalitate discutate pe scara larga in intreaga lume. Oamenii introvertiti se concentreaza asupra propriilor ganduri, stari de spirit si sentimente mai mult decat cauta motivatia externa. Sunt mai secretosi, linistiti si meditativi. Chiar si dupa ce se afla in locuri sociale si interactioneaza cu oamenii, introvertitii vor simti nevoia sa fie singuri. In acest fel se vor simti energizati. Unora nu le place deloc interactiunea sociala si tind sa le evite cu orice pret.

Cu toate acestea, introvertitii se deschid adesea oamenilor apropiati si in care stiu ca pot avea incredere si, la randul lor, nu vor fi judecati. Caci, alti oameni, exista cateva adevaruri pe care, desi un introvertit ar vrea sa le impartaseasca, nu le vor spune niciodata.

1. Nu vrem sa participam la petrecerea la care ne-ati invitat
Introvertirilor le este greu sa spuna nu oamenilor, chiar daca nu le place ideea pe care o sugerati. Este posibil sa nu doreasca sa participe la acea petrecere, dar pentru ca nu doresc sa va puneti o multime de intrebari, ar prefera sa se eschiveze. Astfel ii gasiti drept acei oamen icare se izoleaza intr-un colt la petrecere.

2. Aceasta discutie este plictisitoare, nu vrem sa o ascultam
Unei persoane introvertite nu ii plac discutiile mici. Asadar, in timp ce sunteti acolo, cu chit-chat-urile dvs. crezand ca ii faceti fericiti, de fapt ii enervati. Ei cred ca aceste chat-uri inactive rezulta in anxietate. Pentru altii, aceste discutii nu sunt decat minciuni. Poate vor sa va spuna sa va opriti, ori n uvor spune nimic. Vor sta doar acolo si se vor preface ca se simt bine, din moment ce nu vor sa complice situatia. In general, introvertitii urasc vorbele mici, deoarece cred ca acestea creeaza bariere intre oameni.

3. De fapt nu ne place, dar ne prefacem 
Introvertitilor nu le plac multi oameni din cercul lor. Ei sunt familiarizati si au incredere doar in cativa. Se poate datora multor motive de cand au crescut pana la cine au intalnit in aceasta dimineata. Din pacate, pentru a supravietui, trebuie sa se prefaca si sa se asocieze cu alti oameni si sa fie draguti cu ei, dar uneori le este greu si nu va vor spune acest lucru pentru ca nu vor sa va raneasca sentimentele.

4. Introvertitii nu au nevoie de ajutorul tau, o pot face singuri
Introvertitii va vor spune ca au nevoie de timpul lor singuri pentru a se concentra asupra lucrurilor lor. Fie ca este un proiect la care lucreaza sau o idee mare cu care au venit. Ei ar prefera sa se ingroape in cercetare decat sa gaseasca ajutor. Sa va oferiti sa impartasiti cunostintele pe care le aveti poate fi o pierdere de timp si deranjant pentru ei. Ei cred ca atunci cand isi petrec timpul singuri sunt capabili sa experimenteze concepte noi si sa-si extinda imaginatia.

About The Author