Robbie Williams impresionat de Untold

Duminica pe 4 august, artistul de origine britanica Robbie Williams a sustinut primul sau concert la Cluj-Napoca, in cadrul festivalului Untold. Peste 90.000 de oameni au venit in a patra zi de festival pentru a-l asculta live pe Robbie Williams, concertul avand loc pe Cluj Arena.

Reprezentatia sa era programata pentur ora 21.30 dar cu putin timp inainte accesul in arena a fost restricitonat deoarece se atinsese capacitatea maxima a arenei. Multi oamnei au ramas pe scarile arenei, admirand concertul din spatele voluntarilor si angajatilor de la paza.

Pentru aproximativ 2 ore, artistul a luminat intreaga scena, oferind spectatorilor un show complet. Cantaretul Robbie Williams a cantat piese consacrate, deschizand concertul cu piesa Let Me Entertain You, dar a cantat alaturi de public si piese de la Queen si multi alti artisti idn garda veche pentru a testa cunostintele in materie de muzica ale publicului. Impresionat de energia oamenilor care au venit sa il vada live, artistul a facut un gest care i-a impresionat pe toti cei prezenti, dar si pe cei care urmareau concertul transmis live de acasa. Robbie Williams  ainvitat-o pe scena pe Monica, o tanara din public care a demonstrat ca stie versurile unei piese mai vechi pe care artistul o canta. Aflati impreuna pe scena Robbie Williams si Monica au format pentru cateva minute un cuplu exceptional, artistul dedicandu-i piesa Something Stupid.

Concertul a fost un succes total, fanii declarandu-se extrem de multumiti si fericiti ca au avut ocazia sa il vada live pe Robbie Williams. Si fiindca nu era de ajuns, Robbie a uimit festivalierii cu decizia de  acontinua spectaoclul participand in calitate de spectator. Robbie Williams a ramas la concertu lsustinut de DJ-ul David Guetta, iar putin mai tarziu a fost prezent si la scena Alchemy, unde a topait alaturi de alti ii de oameni pe ritmurile electornice ale lui DubFx. Artistul a publicat pe profilul sau personal de Instagram un clip in care se poate citi bucuria pe chipul lui.

View this post on Instagram

4am happy happy happy @dubfx11 manifest x

A post shared by Robbie Williams (@robbiewilliams) on

About The Author