Gandurile ne contureaza realitatea

Din punct de vedere fizic ezoteric si cuantic, gandurile, sentimentele, credintele si intentiile noastre ne afecteaza campul energetic. Stiinta a descoperit ca exista un camp energetic universal unificat urias si suntem cu totii in acest domeniu impreuna. In 1944, Max Plank a identificat existenta acestui camp unificat si l-a numit „Matricea”. El a crezut ca, la baza a tot ceea ce putem vedea, corpurile noastre incluse, exista o minte inteligenta si constienta. Gregg Braden numeste aceasta „Matrica divina”. Altii o numesc „Dumnezeu” sau „Mintea Universala”.

Campurile noastre energetice individuale interactioneaza constant intre ele si cu acest vast camp energetic universal. Gandurile si sentimentele noastre ne modeleaza si influenteaza campul energetic, in fiecare moment al vietii noastre, iar energia pe care o radiam are efecte asupra ceea ce experimentam. Campul nostru energetic individual comunica in permanenta cu tot ce ne inconjoara. Poate ca acest lucru pune in perspectiva cat de incredibil de puternice sunt gandurile, sentimentele, credintele si intentiile noastre!

De exemplu, daca purtam o cantitate mare de emotii negative si amintiri traumatice in campul nostru energetic, acest lucru poate avea un impact asupra vietii noastre de zi cu zi. Este posibil sa avem o stima de sine scazuta si sa ezitam sa luam initiative si sa ne sprijinim pentru noi insine. Este posibil sa luam alegeri care nu sunt in interesul nostru. Este posibil sa avem relatii dificile, deoarece oamenii din viata noastra se reflecta din nou asupra tulburarilor noastre interioare.

Pe de alta parte, avand o perspectiva predominant pozitiva si, in general, ne simtim bine cu noi insine, este mult mai probabil sa avem experiente pozitive in viata. S-ar putea sa ascultam intuitia noastra si sa luam alegeri mai bune. Relatiile noastre ar putea fi mai satisfacatoare, deoarece acestea vor reflecta perspectivele noastre pozitive din nou. Ne cream in mod constant realitatea – pozitiva sau negativa sau undeva intre ele.

About The Author