Cum sa va ttransformati viata in pauza de pranz

Incercati mereu sa faceti ajustari sanatoase in viata dvs., dar nu va puteti imagina inca o sarcina sau obiceiul in lista dvs. de sarcini. In loc sa incercati sa efectuati ajustari majore la programul dvs., trebuie doar sa utilizati timpul pe care il aveti deja disponibil. Ca pauza de pranz.

Pauza de pranz este un interval de timp incorporat pe care il aveti deja disponibil. Aceasta bucata de timp de 30-60 de minute este perfecta pentru a face progrese majore in ceea ce priveste obiectivele de viata. Permiteti-mi sa va intreb, ce faceti de obicei in pauza de pranz? Derulati feedul dvs.  de Instagram pe telefon? Luati un pui de somn in masina? Chit-chat in camera de pranz? Sari peste masa de pranz cu totul? Iata ce ati putea face in schimb:

Ati auzit de scaldat de padure? Este practica de a va scufunda in padure si de a va bucura de beneficiile sale medicale. In timp ce este posibil sa nu aveti acces la o padure in timpul oricarei ore de pranz, probabil aveti acces la natura sub o anumita forma. Premisa scaldarii naturii este de a opri toate distragerile si de a lua doar senzatiile naturii. Studiile arata ca in natura se diminueaza emotiile negative cum ar fi stresul, se imbunatateste concentrarea si creste satisfactia locului de munca. Natura de baie este practic antidotul pentru o zi de lucru frenetica. Tot ce trebuie sa faceti este sa stati linistit in natura timp de 15-30 de minute, concentrandu-va asupra tuturor simturilor, pentru a profita de beneficii.

Acum, nu sugerez nimic nou aici spunand ca ati putea merge la sala in pauza de pranz. Vreau sa luati in considerare beneficiile reale ale exercitiului si cum va aduce beneficii zilei de lucru si carierei pentru a-l aprecia cu adevarat. Voi desfaceti toate orele de sedere, va imbunatatiti starea de spirit si va imbunatatiti abilitatile de gandire. Avantajele pentru sanatate se extind mult dincolo de asta, dar increderea pe care o cultivati si recalibrarea care se desfasoara va poate trimite in directia promovarii sau a unei idei castigatoare.

In pauza de pranz este suficient timp pentru o serie de sarcini diferite de dezvoltare a carierei. Ai putea sa incepi un blog, sa lansezi o afacere independenta, sa iti imbogati CV-ul sau profilul LinkedIn intr-o singura saptamana. Aveti posibilitatea sa utilizati pauzele pe o perioada mai lunga pentru a invata o limba noua, pentru a urma un curs, pentru a practica noi tehnici de web design sau a invata o noua abilitate. Ganditi-va la toate modurile in care va puteti imbunatati cariera in trepte de 30 de minute, apoi planificati-va o pauza de pranz in aceasta saptamana. Nu te poti intoarce in cariera ta daca iti iei in permanenta initiative pentru a-ti imbunatati calificarile.

About The Author