Cum am gasit pacea interioara

Cu multi ani in urma, eram intr-o situatie dificila. Tocmai trecusem printr-un divort, am renuntat la slujba si nu aveam bani (si o ipoteca imensa de platit). Am incercat cu greu sa gasesc un nou loc de munca, dar nu am avut mult noroc. M-am simtit abandonata si speriata. Asta a fost pana cand am inceput sa ma rog! Rugaciunea nu era ceva cu care ma cunosteam in mod special. Am facut-o cand m-am dus la scoala de duminica ca un copil, dar de atunci nu practicam niciodata rugaciunea. Dar ceva m-a impulsionat si am inceput sa ma rog spontan. In acel moment, am fost foarte decisa si mi-am dat seama ca nu am nimic de pierdut. Aceasta nu era o rugaciune formala, ci doar versiunea mea. Pur si simplu vorbesc cu Dumnezeu / Universul. Aveam sentimentul ca aveam nevoie sa ma conectez cu ceva mai mare decat mine, pentru ca nu ma ocupam foarte bine de situatia mea personala.

La un nivel subconstient am spus „nu” pentru mine de foarte mult timp. Nu pentru unicitatea mea, pentru talentele mele, pentru ceea ce am vrut si pentru cine am fost cu adevarat, si de aceea cred ca am ajuns intr-o situatie atat de dificila. Eckhart Tolle spune: Spune „da” vietii – si vedeti cum viata incepe brusc sa lucreze pentru tine, mai degraba decat impotriva ta.
Dar aveam nevoie de ajutor. Si nu am stiut pe cine sa intreb si ce sa fac. De aceea am inceput sa ma rog. De ce nu cereti o putere mai mare, m-am gandit ca pentru mine. Nu aveam nici o asteptare, dar credeam ca o sa ma duc. Intotdeauna am fost foarte interesata de spiritualitate si lucram deja cu astrologia de mai multi ani, asa ca am stiut ca suntem doar o mica parte din ceva mult, mult mai mare. Problema era ca am pierdut legatura cu aceasta putere mai mare. Acum a venit timpul sa ne reconectam.

About The Author