De ce nu faceti mai multi bani

Toata lumea vrea sa fie bogata. Daca va luptati cu problema banilor, unul sau mai multe dintre aceste motive socante ar putea fi vinovatul …

Motivul # 1: Credeti ca Dumnezeu / Universul / Sursa ii iubeste pe cei saraci si ii uraste pe cei bogati.

S-ar putea sa va ganditi ca, odata ce veti deveni bogati, veti avea o schimbare de inima si veti deveni o persoana „diferita”. Dar banii vor amplifica doar ceea ce deja sunteti. Daca sunteti lacomi atunci cand sunteti saraci, veti deveni mai grei cand sunteti bogat. Dar daca sunteti buni si generosi inainte de a obtine banii, veti deveni mai buni si mai generosi atunci cand veti obtine acest lucru. Daca inca mai insistati ca banii va vor controla daca va imbogatiti si veti deveni un pacatos, ei bine, aceasta este doar o lipsa de auto-disciplina din partea voastra. Aveti control absolut asupra actiunilor dvs. si nu puteti da vina pe bani ca vor „influenta” comportamentul dvs.

Motivul # 2: Nu aveti parte de intelepciune.
Cand vorbim despre daruire, nu inseamna doar bani. Este vorba mai mult despre a da valoare oamenilor. Ce valoare puteti da altora in schimbul banilor pe care ii veti primi? De multe ori, oamenii se gandesc la cat de mult doresc sa castige in aceasta luna sau la ce valoare neta vsieaza la sfarsitul anului. Nu este rau sa te gandesti la aceste obiective, dar cel mai important lucru pe care sa te concentrezi este ce valoare poti da altora. In loc sa va concentrati in totalitate pe castigarea a 10.000 de dolari pe luna, de ce sa nu va concentrati mai mult pe servirea a 10.000 de clienti? Cum ii puteti ajuta cu problemele lor, pentru a va imbunatati viata si a face din aceasta lume un loc mai bun in felul tau special? Odata ce va concentrati asupra valorii pe care o acordati altora, banii vor fi doar un produs secundar.

Marele filozof Lao Tzu a spus: „Da-i unui om un peste si el va manca pentru o zi; invata un om sa pescuiasca si el va manca pentru o viata. „Amintiti-va acest citat inainte de a da ceva departe. Apoi evalueaza daca ceea ce dai mai departe va produce doar un beneficiu unic pentru destinatari; sau daca poate fi folosit pentru ceva care le va folosi pentru totdeauna.

About The Author