Ramaneti in forma fara abonament la sala

Ideea de a va desparti de banii castigati cu greu pentru o calificare de membru in sala de gimnastica este cam greu de digerat, asa-i? V-ati gandi mai mult la banii pe care ii ardeati decat la caloriile pe care le scapati? Daca da, nu va faceti griji. Va puteti proteja sanatatea si contul dvs. bancar in acelasi timp cu aceste exercitii care nu va vor costa prea mult.

1.Luati strazile la alergat
Chiar daca nu ati fost niciodata un alergator, exista mai multe motive pe care ar trebui sa incepeti un astfel de sport. Daca motivele dvs sunt legate de bani, motivul cel mai convingator este cat de ieftin este. Singurul echipament necesar pentru a alerga este o pereche buna de pantofi de alergat si haine lejere.

Daca nu ati alergat niciodata, aveti acces la programele gratuite disponibile pe Youtube, ori in cadrul aplicatiilor. In doar cateva saptamani, veti fi pregatit sa conduceti prima dvs. cursa de 5 kilometri sau de 3.1 mile. Aceste programe sunt mai putin intimidante, trecand treptat de la o dificultate mai mica la una mai maere.

Desi s-ar putea sa nu fiti un alergator excelent chiar acum si s-ar putea sa nu semene cu ideea de timp bun, este un sport care ofera dependenta odata ce incepeti. Am inceput sa alerg cu patru ani in urma, dupa ce n-am inteles niciodata recursul, si de atunci am concurat in 5, 10, si jumatate de maraton. Nu va veti plictisi niciodata, deoarece puteti incerca intotdeauna noi rute.

2. Apelati la copilul din voi si mergeti pe bicicleta
Cand eram copii, multi dintre noi ne-am plimbat pe biciclete – nu pentru exercitiu, ci pentru ca erau un moment bun. Ca adult, bicicletele inca ne pot oferi distractie, dar sunt si un mod ieftin de a obtine un antrenament cardiovascular excelent.

Nu trebuie sa aveti multi bani pentru a obtine o bicicleta decenta si o casca. Chiar mai bine, s-ar putea ajungeti la economisire de bani cu achizitia dvs. daca incepeti sa calatoriti cu bicicleta catre birou in fiecare zi. Nu va trebui sa va umpleti masina cu prea mult gaz sau sa platiti pentru transportul public in acest caz.

About The Author