Haine pentru vacanta de primavara

Rezervarea planurilor dvs. de calatorie este usoara, dar alegeti costumele pentru vacanta potrivite? Prindeti niste inspiratie aici, citind despre tinutele recomandate pentru vacanta de vis:

Ochelari de soare
Protejati-va (stiu – suna ca mama aici!), Cu o pereche draguta de ochelari de soare si o palarie de soare mare.

Un aspect vechi, dar totodata popular, este palaria de soare mare si floppy, care are o varietate de modele si este usor de ambalat. Nu va faceti griji despre cautarea ei, palariile de soare sunt de mare stil, usor pe buget, iar aceste palarii frumoase vor avea o multime de utilizari intre pauza de primavara si vacanta de vara!

Tricouri si Jeansi

Pastrati-o clasica si eleganta, cu elemente esentiale de moda, cum ar fi un tricou negru si / sau alb si pantaloni denim. Luand aceste cateva piese, veti avea in continuare un aspect clasic de primavara care nu rupe normele. Versatilitatea amestecarii si potrivirii este usoara, iar daca aveti pantofi in culori diferite este perfect.

Acoperirile si bikini-urile sunt usor de ambalat si usoare, astfel incat nu va trebui sa va faceti griji cu privire la cantarirea bagajelor.

Pantofi

Una dintre piesele cele mai importante din imbracamintea dvs. sunt pantofii confortabili, care sunt esentiali pentru calatoriile in confort si stil. Alunecati-va pe incaltaminte, cum ar fi sandale si papucii, care sunt o necesitate pentru timpul petrecut pe plaja si cand va plimbati in jurul hotelului (sa nu mai vorbim ca sunt usoare si usor de ambalat). Adidatii sunt necesari pentru acele zile petrecute pe jos de-a lungul cartierului comercial, pe excursii de mers pe jos si pentru antrenamentele de vacanta.

Costume de baie mix & match

Simplu, dar usor de ambalat, de amestecat si se potrivesc mai multor piese. Acesta este cel mai bun mod de a reduce bagajele si de a maximiza optiunile; cu toate acestea, o piesa ofera in continuare optiunea de a se amesteca si se potrivesc cu costume de baie ascunse, pantaloni scurti si fuste.

About The Author