Trucuri ale femeilor pariziene

Pariziencele par mereu atat de la moda si  o fac atat de usor! Dar asta pentru ca au un anumit set de reguli si obiceiuri in care traiesc. Si nu sunt greu de urmat! Deci, daca doriti sa aratati la fel de la moda ca o frantuzoaica, atunci verificati cu siguranta aceste sfaturi de stil:

Renuntati la logo
Femeile pariziene nu apreciaza logo-urile stralucitoare care tipa „priviti cat de scump este acest costum!” In schimb, ele se concentreaza pe un sentiment discret de moda de lux. Alegeti piese, nu logouri, care fac o declaratie.

Jeans & Heels
Daca veti purta blugi, incercati sa purtati tocuri. Este cea mai usoara si cea mai rapida modalitate de a va schimba tinuta.

Dezvoltati un aspect semnatura
Femeile pariziane sunt infamate pentru crearea unei imagini semnate fara intrerupere si pastrarea ei de ani de zile. Dezvoltarea propriului dvs. aspect semnatura va va ajuta sa pastrati esteticul sub control si va va ajuta sa va faceti lista de cumparaturi mai rafinata si ingrijita dupa aspectul dvs.

Ignorati tendintele
Femeile din Paris nu se ingramadesc sa cumpere cea mai recenta tendinta de moda ca restul lumii. Ele se concentreaza in schimb pe piesele clasice care sunt atemporale si de lunga durata. Moda rapida este aici intr-un singur sezon si in cel de-al doilea, ceea ce face dificila dezvoltarea unor aspecte care sunt atemporale si clasice.

Croitorie
Femeile franceze nu se tem sa-si faca hainele personalizate, si nici tu nu trebuie. Daca un element nu te potriveste corect, atunci nu ezita sa gasesti un croitor bun care te va ajuta sa creezi un dulap personalizat. O imbracaminte adecvata este esentiala pentru realizarea stilului de moda pariziana.

Dragostea Neutrala
Singurul lucru pe care nu il veti vedea niciodata la o femeie pariziana care poarta este o multime de culori vii. Femeile din Paris apreciaza o paleta de culori neutra. Si daca doriti sa adaugati un pic mai multa culoare paletei dvs., optati pentru un albastru maro sau alb.

Evitati tocurile prea mari
Femeile pariziene nu vor fi gasite in tocuri extrem de inalte, care se gasesc de obicei in scena modei americane.

 

About The Author