Reinventarea necesita timp

Extindeti / modificati cercul dvs. social

Fericirea are un grup de prietenii care il sustin si il iubesc. Fiind singuratic nu va va face mai fericit, de aceea trebuie sa va ganditi la reformarea vietii voastre sociale, astfel incat procesul de reinventare a vietii dvs. sa functioneze in mod corespunzator.

Un studiu realizat de Universitatea Washington din 2018 spune ca exista o legatura puternica intre singuratate si dementa, boli cronice si rate mai mari de mortalitate. Acelasi studiu sugereaza ca 46% dintre adultii Americii se simt singuri, cel mai mult sau tot timpul, iar in cazul in care vreti sa stiti, multi dintre acesti adulti au varsta cuprinsa intre 18 si 22 de ani.

Un alt studiu realizat de Universitatea Northwestern a constatat ca cea mai rapida modalitate de a invata ceva este de a inmana celor care poseda aceasta abilitate. Ceea ce inseamna ca trebuie sa petreceti ceva timp in jurul oamenilor fericiti, de succes si mai intelepti, chiar daca inseamna sa traiti intr-un alt oras, sa gasiti un mentor sau sa inlocuiti prietenii vechi, cu cei mai buni. E greu, dar e posibil.

Aflati cum sa va linistiti mintea

Vreau sa faceti cel putin unul dintre aceste obiceiuri – alergare, jurnal, yoga si meditatie – un obicei pe viata. Daca va simtiti blocat in viata, atunci cred ca sunteti o victima a supra-gandirii, si nimic nu poate controla acel muschi in cap mai bine decat cele patru obiceiuri pe care tocmai le-am mentionat.

 

Aveti grija de aspectul dvs.

Reapucati-va de munca fizica. Nu e un lucru rau, nu-i asa? Veti simti dorinta de a va imbunatati viziunea dvs. sociala asupra modului in care oamenii supraponderali devin brusc sociali dupa ce scad in greutate – si veti dezvolta auto-disciplina pe masura ce veti incepe sa mancati in mod corespunzator si veti lovi sala de gimnastica.

Incercarea de a arata mai bine este un semn al iubirii de sine. Chiar daca credeti ca nu pueti suporta munca grea la sala de sport, exista atat de multe lucruri pe care le puteti face pentru a arata mai bine. Suficient somn, rezervati un masaj lunar, obtineti o tunsoare asemanatoare celebritatii, barbierit / ceara in mod consistent si cumparati haine noi care se potrivesc. Va veti simti fericit si motivat sa faceti sala de gimnastica, sa va stabiliti dieta si sa lucrati la relatiile voastre. Este o bucla inchisa pe care o puteti afecta prin orice decizie pozitiva sau negativa pe care o faceti, deci alegeti progresul.

About The Author