Cum sa va indepliniti orice obiectiv

Senzatia de blocare este radacina multor rele.

As vrea sa pot este o expresie des intalnita.

„As vrea sa-l pot face sa ma placa”.

„As vrea sa fiu mai sociala.”

„As vrea sa fac mai multi bani.”

 

Toate sunt dorinte. Totul dovedeste ca adanc inauntru, toata lumea vrea ce e mai bine pentru ei insisi. Cei mai multi oameni,  vor sa se reinventeze.

Problema? Majoritatea oamenilor sunt blocati. Ei doresc schimbare, dar nu stiu cum functioneaza sau daca se pot descurca sau nu. Deci, ei aleg sa priveasca si sa faca fata, in loc sa construiasca viata, meciurile cu toate darurile pe care le-au dat. Asadar, astazi v-am facut un post despre cum sa va indepliniti orice obiectiv, astfel incat lunile si anii urmatori sa fie ai dumneavoastra.

Obtineti un obiectiv care va incanta

Stabiliti un scop pentru dvs. si incercati sa-l atingeti. Obiectivele ne dau speranta care face ca munca grea sa fie mai induratoare si va face sa va depasiti limitele – si astfel sa va construiti increderea in sine.

Potrivit unui studiu publicat in Jurnalul de Psihologie Sociala, cat de fericit sunteti ca un adult se bazeaza puternic pe cat de bine sunteti la stabilirea si atingerea obiectivelor. Deci, alegeti un obiectiv, orice obiectiv si scrieti un plan pentru a-l atinge. Faceti ceva care va emotioneaza si revizuiti acel obiectiv cat mai mult timp posibil in timpul zilei si al noptii. O metoda usoara de a stabili si de a realiza obiectivele este cea utilizata de psiholog si autor, Richard Wiseman. Puteti imparti orice obiectiv doriti in 3-5 sectiuni, apoi pentru fiecare scrieti::

  • Cred ca pot atinge acest obiectiv deoarece …
  • Pentru a atinge acest sub-obiectiv, voi …
  • Acest sub-obiectiv va fi atins pana la urmatoarea data ../../…
  • Rasplata mea pentru realizarea acestui lucru va fi „|

Urmati aceasta formula cu orice obiectiv pe care doriti sa il atingeti.

About The Author