Cum sa treceti peste momentele dificile

Toata lumea are probleme. Dar nu conteaza ce probleme aveti, ci raspunsul / reactia dvs. la acestea. Iata cum puteti gestiona chiar si cele mai dificile probleme:

1) Predarea.

Uneori, predarea este cel mai bun lucru pe care il puteti face pentru a incetini ritmul problemei si pentru a va oferi reincarcarea necesara pentru a incepe din nou. Trebuie doar sa renuntati la lupta si sa acceptati ce se intampla in acel moment. Nu puteti continua sa rezistati problemei curente. Permiteti-va sa acceptati realitatea actuala, astfel incat sa puteti continua.

2) Tratati toate problemele ca binecuvantari si oportunitati.

Problemele sunt de fapt binecuvantari si oportunitati deghizate. Acestea va pot oferi lectii care va vor urmari pentru tot restul vietii. Ele va pot forta sa faceti ceva sau sa deveniti cineva extraordinar, schimbandu-va viata spre bine. Si va fac mai puternici din punct de vedere mental, emotional si spiritual (uneori si fizic). Dar cel mai mare beneficiu este ca se creeaza un contrast, ceea ce va permite sa apreciati chiar si cele mai mici lucruri din viata.

 

3) Fiti orientati spre solutie.

Intrebati-va: „Ce ar trebui sa fac acum? Care este urmatorul pas? „Atunci faceti un plan si / sau faceti o lista de solutii posibile. Daca nu sunteti coplesiti, spuneti o rugaciune asemanatoare: „Dumnezeu / Univers / Mintea subconstienta, va rog sa-mi aratati solutia; Sunt increzator ca mi se da in cel mai perfect mod. Va multumesc pentru ajutor.”

Apoi veti realiza ca solutia este chiar la colt si se va dezvalui in timpul perfect.

4) Nu permiteti niciodata oamenilor sa dicteze cum va simtiti sau ce trebuie sa faceti.

Nu este o surpriza faptul ca majoritatea problemelor oamenilor provin din relatia lor cu ceilalti. Cineva va forteaza sau va manipuleaza sa faceti ceva ce dispretuiti, dar va este frica sa ii jigniti pentru ca s-au ridicat pe cont propriu. Acest lucru duce la stres la nivel inalt. E timpul sa schimbam toate astea. Trebuie sa va schimbati mentalitatea de a satisface ceea ce vor ceilalti pentru dvs. si sa urmati ceea ce este cu adevarat in inima voastra.

5) Faceti tot ce este necesar pentru a va simti bine.

Cand va simtiti bine, nu numai ca veti atrage mai multe lucruri care va fac sa va simtiti bine ( solutii), dar, de asemenea, aveti o mai buna manevrare a situatiei, avand mai multa atentie si claritate.

Rasul este in continuare cel mai bun medicament si eliberator de stres. Rasul elibereaza acele chimice minunate, numite endorfine, care ar putea schimba pozitia dvs. si va vor oferi o noua perspectiva asupra situatiei.

 

About The Author