8 Moduri prin care sa faceti tinuta sa para scumpa

Aveti gusturi de moda de ultima generatie, dar nu aveti un buget mare? Nu va panicati! Avem cateva tehnici usoare pentru a va lua tinuta de la baza la chic.

Tuck In It

Patrunderea in aceste camasi lungi, puloverele supradimensionate si bluzele pierdute tine echipamentul la nivelul urmator, oferind un aspect curat si lustruit, care striga sofisticare. Pentru a va accentua talia, adaugati o centura pentru a crea un aspect rafinat si pentru a va arata talia.

Deveniti prieteni cu croitorul

Adaptarea imbracamintei pentru o potrivire personalizata va duce aceasta fusta ieftina la nivelul urmator. Decuparea acelui tiv foarte lung, luand din rochia noua un centimetru sau doua si adaugand sau eliminand cusaturi va maximiza stilul evitand in acelasi timp un pret ridicat.

Spalati mai putin

Spalarea excesiva si frecventa dauneaza hainele mai mult decat va dati seama. Spalarea frecventa deterioreaza tesatura, slabeste fibrele si scade culorile vibrante, ceea ce transforma hainele in bucati distruse, vechi si ieftine. Deci, in loc, puteti sa va lasati hainele la aerisit daca considerati ca mai pot fi purtate o data inainte de spalare.

Genti structurate

La fel ca si camasile si puloverele pufoase, sacosele, rucsacurile si rucsacurile fara buzunare au aceleasi efecte. Utilizati o geanta structurata pentru a adauga o nota de moda scumpa de inalta calitate (fara a sparge banca) pentru a va imbraca tinuta.

Pastrati ca nou

Imbracarea hainelor cu pete, gauri si buzunare scartaie. Tinerea hainelor ca noi este vitala pentru a adauga acea atingere costisitoare pentru tinuta . Aveti posibilitatea sa inlocuiti butoanele sau sa va duceti hainele la unitatea de curatare chimica.

Un exemplar statement

Avand o bucata de declaratie in dulap ca o pereche buna de tocuri, o geanta structurata sau bijuterii este o modalitate foarte simpla si practica de a va lua costumul de la un aspect ieftin la un aspect scump. Chiar mai important este faptul ca piesa de declaratie este atragatoare.

Monocromatic

Utilizarea unei palete de culori monocromatice este usor de facut. Daca nu utilizati mai multe nuante, puteti adauga texturi diferite, cum ar fi diferite tipuri de tesaturi.

Evitati Logo-urile

Logo-urile si ornamentele pot, din pacate, sa ne dauneze; ele pot sa cada si sa se estompeze, iar paietele si margelele nu sunt calea de a adauga scanteie pentru tinuta. Deci, in loc sa fiti dornici sa va prezentati numele de marca infrumusetat, pastrati-va cu piese fara logo care sunt moderne si fara sfarsit.

Chiar daca aveti un buget, exista intotdeauna modalitati foarte bune de a va face costumul mai scump. Asa ca dati acestor idei o incercare si spuneti-ne cum merge!

About The Author