11 obiceiuri financiare ale femeilor de succes

Incepeti sa formati obiceiurile femeilor de succes pas cu pas si in curand veti incepe sa vedeti fructele muncii voastre. Este posibil sa nu fie cel mai usor la inceput, dar investiti intr-un viitor frumos pentru dvs. si pentru familia dvs.

Plateste mai intai datoriile

Inainte de a stabili obiceiuri bune, este important sa va clarificati aceste datorii. Primul pas este sa stabiliti ce datorii va costa cel mai mult si sa le eliminati.

Nu-si spune aceasta minciuna

Multi oameni isi vor spune cea mai mare minciuna: Merit asta. Mai ales dupa o zi grea! Dar, in realitate, stie ca merita un viitor liber financiar, fara stres si grija de bani.

Are un fond de urgenta

Viata este plina de evenimente neasteptate pe care nu le putem controla. Deschideti un cont de economii pe care sa-l completati incet, dar in mod constant este esential pentru a va asigura ca, atunci cand lucrurile nu merg asa cum a fost planificat, aveti o rezerva.

Ea is icunoaste veniturile 

Pentru a mentine un cont bancar sanatos, este important sa stii exact de unde vin banii si unde se indreapta.

Ea gaseste bucurie in lucrurile simple

In timp ce poate fi usor sa fii prins in lucrurile pe care le simtim „nevoi”, ea priveste la bucuriile mai mici ca timpul de calitate cu cei dragi sau cultiva o saptamana plina de lucruri care o relaxeaza (cum ar fi un jurnal de recunostinta, bai de detoxifiere , sau o plimbare cu bicicleta).

Ea salveaza prin lucruri marunte

Este atat de usor sa cumparati o cafea aici si acolo, dar daca adaugati toate acele cafele pe care le-ati cumparat saptamana aceasta, poate fi un soc! Asadar, in loc sa cumparati o cafea sau doua in fiecare zi, investiti intr-o ceasca de cafea reutilizabila si creati-va propriul latte.

Stapaneste ceea ce o intereseaza

In loc sa iesi si sa cheltuie bani la acea cina draguta marocana, ea ramane si gateste singura. Ea gaseste cele mai bune retete pe Pinterest si isi testeaza abilitatile de gatit.

Ea investeste

Ea intelege ca facand din timp investitii este modul in care se va asigura in viitor.

Ea nu se dezice de la buget

Este atat de usor sa utilizati cardul de credit si sa aveti cea mai recenta geanta de designer, dar aceasta este doar o aparitie. Fii motivat de bogatia reala in loc de aparitia ei. Nu traiti o viata pe care nu o puteti permite.

Ea insista pentru acea crestere de plata

Ea stie ce merita din cauza muncii pe care o depune. Daca iti depasesti limitele, du-te la seful tau, spune lucrurile pe care le-ai facut pentru a merge mai departe si pentru a negocia o majorare a salariului.

Ea se gandeste la viitor

Poate parea departe, dar cheia pentru o pensie gratuita de ingrijire este sa incepeti acum! Uita-te la ceea ce compania ta are de oferit pentru planurile de pensii si profita de pe acum. Investitia in pensionare devreme va face o mare diferenta!

About The Author