Laptele de ovaz tips & tricks

Sfat 1: Clatiti ovazul

Dupa inmuierea ovazului in apa, este important sa aruncati aceasta apa si sa-i clatiti INTOTDEAUNA pentru a impiedica laptele dumneavoastra sa devina prea gros si subtire.

Sfat 2: Tulpina nu o data, dar de doua ori

Dupa amestecarea ovazului pentru aproximativ 5 minute, trebuie sa indepartati pulpa. Acest lucru se poate face fie cu o punga de lapte cu piulita, cu tifon sau chiar cu o sita obisnuita. Daca aveti intentia de a face lapte de ovaz in mod regulat, este bine in valoare de a investi intr-o punga de lapte nuci!

Dupa ce ati strapuns laptele si ati aruncat pulpa, spalati-va sacul / carpa / sita cu apa si repetati din nou acest pas. Acest lucru va produce un lapte mult mai fin, mai matasos.

Sfat 3: Vrei mai multe arome?

Daca doriti sa adaugati un pic de dulceata laptelui dumneavoastra, exista o serie de moduri naturale pentru a face acest lucru. Adaugand doar o singura data in amestecul dvs. face ca laptele perfect sa se adauge la cafea si ceai. Este, de asemenea, face minunat pentru copii sa bea. Alti indulcitori naturali pot fi esenta de vanilie, sirop de artar, miere, scortisoara etc.

Un mic truc este de a adauga un varf de sare, deoarece acest lucru va ajuta la imbunatatirea cu adevarat a acestor arome.

Sfat 4: Nu incalziti

Daca intentionati sa adaugati acest lucru la un latte sau cappuccino, este important sa nu incalziti laptele in prealabil, deoarece acest lucru va crea bucati si se va face mult prea gros. Folosirea unui vaporizator sau a unui spumant de lapte este un lucru sigur nu cu lapte de ovaz.

Sfat 5: Agitati bine inainte de utilizare

Nu te lasa dezbracat daca, cand te intorci la laptele tau dimineata, s-24a separat. Cand se produce separarea, aceasta nu inseamna ca laptele tau a fost rau! Separarea dupa depozitare este naturala, doar da-i un shake bun! Ovazul de lapte poate dura pana la 5 zile in frigider daca este intr-un recipient etans.

Indiferent daca sunteti vegan sau doriti sa aveti doar cateva calorii in cafea, laptele de ovaz este cu siguranta o modalitate excelenta de a merge. Deci, incercati aceste sfaturi si spuneti-mi ce credeti!

About The Author