Cum te ajuta imaginatia mentala in viata ta

Inerenta fiintei noastre umane este capacitatea de a manifesta fizic idei generate in mintea noastra si, in timp ce unii par sa aiba o capacitate naturala mai mare pentru acest lucru decat altii, toti avem aceeasi anatomie. Ca atare, cu totii putem folosi vizualizarea cu mare efect in viata noastra.

Adanc in creier este glanda pineala si un sistem de fotoreceptori nonviuali, care, stiintific, este cunoscut pentru a ne ajuta sa ne sincronizam cu ritmurile periodice ale luminii naturale. Un ochi intern, daca vrei. Nu este intamplator faptul ca glanda este cunoscuta si ca al treilea ochi, sau „sediul sufletului”, pentru ca este larg recunoscuta ca o parte a creierului care ne conecteaza la experienta spirituala si faciliteaza ca viziunea noastra interioara.

Prin acest mecanism de viziune interna, mintea este capabila sa-si prezinte imaginile mintale ale oricarui lucru si tuturor. Acesta este modul in care cream realitatea. Daca alegem imagini care ne servesc bine, vietile infloresc, dar daca neglijam sa acordam atentie viziunilor mintii, noi cream haos in vietile noastre.

Autorul Al Smith se refera la acest proces ca „imaginar” si il coreleaza cu actul visatorului, care, spre deosebire de visarea de noapte (in timp ce adormim) este o forma de visare constienta, intentionata, in care alegem in mod activ imaginile pe care le dorim sa le vedem.

Imaginile mentale pe care le concepeti in mod constient sau inconstient pe imaginea mentala sunt intelese in totalitate de subconstientul colectiv. Cu alte cuvinte, visele tale de zi cu zi dicteaza in mare masura realitatea voastra. Viitorul tau este in mare masura o reflectare a celor mai recurente imagini pe care le-ai afisat pe ecranul mintii tale si a imaginilor tale de la cei care te cunosc. De cate ori imaginati un lucru mental, cu atat mai mari sunt sansele acestuia de a va materializa in realitatea voastra. Ganditi-va la vizionari ca voturi pentru ca evenimentele sa se intample in viitorul dvs. Este singura democratie adevarata. Si se intampla mereu in interiorul capului toata ziua si in universul nostru. ” ~ Al Smith.

 

About The Author