Care este cel mai rau lucru care se poate intampla?

Care este cel mai rau lucru care se poate intampla? In filme, acestea sunt, de obicei, cuvintele rostite chiar inainte de ceva foarte rau, dar trebuie doar sa privim dincolo de asta pentru un minut.

Poate ca cel mai rau rezultat nu este chiar asa de rau.

Vreau sa va imaginati ca v-ati confruntat cu cel mai rau scenariu. Pentru unii oameni care ar putea sa-si piarda banii si sa nu-i poata ajuta pe cei dragi. Pentru altii ar putea fi umilit si neadecvat in randul prietenilor si al familiei.

Nu conteaza ce este, atata timp cat puteti raspunde la urmatoarea intrebare cu un raspuns pozitiv: „Ati putea sa reveniti si sa remediati situatia?”

 

Ei spun ca nu trebuie sa renunti niciodata la ceva pe care nu puteti sa-l faceti fara sa va ganditi. Va puteti opri sa va ganditi la potentialul dvs risc?

La sfarsitul zilei ne temem si visam. Este ceea ce ne face umani. Putem lua una dintre cele doua optiuni atunci cand ne confruntam cu acest temut? Fie faceti totul si va ridicati, fie uitati totul si fugiti.

Nu toata lumea vede o viziune grandioasa si asta e bine, dar daca o faceti, ar trebui sa recunosti asta. Sunteti o rasa rara. Ca citat de deschidere a spus ca este o rusine ca atat de multi oameni cu vise mari nu le-au indeplinit. Sigur, lucrurile ar putea merge prost, dar si ele ar putea merge foarte bine.

„Daca vrei sa cuceresti teama, nu sta acasa si nu te gandi la asta. Iesi si fii ocupat. „Dale Carnegie

 

About The Author