Aragazurile Hansa si Beko, unele dintre cele mai apreciate marci producatoare

Daca in prezent se poate spune despre bucatarie ca reprezinta “inima” unei locuinte, atunci aragazul este “nucleul” acestei inimi, acel instrument care ofera caldura si care ne ajuta sa gatim pentru intreaga familie.

In acest sens, pentru multi romani conteaza foarte mult sa achizitioneze un aragaz bun, cu care, in cele din urma, sa relationezi cum trebuie si sa simti ca le poti folosi in mod optim. Pe langa anumite caracteristici de baza, multi romani se orienteaza, atunci cand cumpara un aragaz, catre marca acestuia.

Aragazurile Hansa si Beko, unele dintre cele mai apreciate marci de aragazuri de catre romani

Analizand tendintele anului 2018, se poate observa ca foarte multi romani au ales sa isi cumpere aragazuri din aceste doua marci.

Particularitatile marcii de aragaz Beko si de ce romanii prefera aceasta marca

Aragazurile Beko sunt recunoscute la nivel international pentru raportul bun calitate-pret. Acest fapt face ca multi romani sa fie interesati de achizitionarea unui aragaz din aceasta marca.

In general, in tara noastra compania Beko comercializeaza aragazuri considerate cele mai bune pe gaz si cuptoare atat pe gaz, cat si electrice. Cei interesati sa achizitioneze aragazuri Beko mai profesioniste se pot orienta catre anumite modele comercializate in alte tari din Europa, precum Marea Britanie. Se poate spune ca toate aragazurile comercializate de Beko, indiferent de model, au aprindere electrica si sunt prevazute cu anumite sisteme de siguranta, care ii impiedica pe copii sa se accidenteze atunci cand intra in bucatarie. Un atu important al aragazurilor Beko (care le face atat de populare in randul romanilor) este faptul ca acestea reduc consumul de electricitate cu aproximativ 40 la suta fata de celelalte aragazuri.

Particularitatile marcii Hansa si de ce romanii prefera aceasta marca

In prezent, aragazurile Hansa sunt unele dintre cele mai vandute marci din Romania. Acestea sunt fabricate astfel incat sa fie caracterizate de eficienta energetica si aspecte care au in vedere siguranta, precum si protectia mediului (pentru care se militeaza foarte mult in prezent). In general, se poate observa pe piata ca brandul Hansa comercializeaza atat aragazuri pe gaz, cat si plite electrice. Un aragaz Hansa este mai ieftin, asa ca anumiti clienti din Romania care nu isi permit un asemenea bun adera la produsele marcii Hansa. In cazul cuptoarelor, la fel ca la marca Beko, si brandul Hansa comercializa atat cuptoare pe gaz cat si cuptoare electrice.

About The Author