Indeparteaza-te de problemele personale

Confrunta-te cu demonii
Stii demonii despre care vorbesc – problemele de relatie care trebuie sa fie confruntate, problemele de la locul de munca care au nevoie de claritate, dependentele care trebuie abordate si scuzele noastre. De care avem nevoie sa admitem anumite lucruri. Nu putem matura aceste lucruri sub covor si asteptam ca acestea sa dispara. Daca facem acest lucru, ei vor strica si vor sufla intr-o situatie mult mai rea.

Poate ca sunt oameni pe care trebuie sa le luam deoparte si sa avem o „conversatie cruciala” cu ei. Poate ca trebuie sa trecem peste problemele noastre personale inainte de a putea trece mai departe. Poate ca trebuie sa iertam oameni care ne-au ranit. In toate cazurile, va trebui sa dezlantuim nodurile si sa maturam puntea inainte de a incepe sa lucram.

Caracterul conteaza
Caracterul nostru este temelia a tot ceea ce facem. Este actiune. Nu numai ca stie ce este gresit (integritatea), ci si corectarea a ceea ce este gresit. actionand asupra credintelor noastre fundamentale. Inseamna a face ceea ce am spus ca am de gand sa facem si sa terminam povestea. Acesta este ultimul lucru care ne va impinge. Trebuie sa tinem angajamentele pe care le-am luat fata de noi insine (si altora) sa actionam asupra credintelor noastre si sa avansam. In cele din urma, avand caracter inseamna a fi ceea ce spunem noi suntem.

De ce nu iti dai o sansa?
Luand acea lovitura este un pas mare. Oportunitatile vin sa ne ajute sa crestem in gandirea noastra, in actiunile noastre si in relatiile noastre cu noi insine si cu altii. Provocarile pe care le prezinta ne ajuta sa ne cunoastem mai bine si sa credem in noi insine. Oportunitatile vin (uneori rapid si neasteptat) si merg (adesea inainte de a avea sansa de a le profita). Dar, pentru cei care profita de oportunitati si de a alerga, este posibil atat de mult. Noi traim doar odata, de ce nu ne dam sansa sa fim fericiti?

About The Author