Lupta pentru indeplinirea viselor

Fii curajos, cu vise marete
Dorinta de a visa si de a actiona in visul nostru nu este o urmarire comuna. Avand un vis mare ne va da puterea sa ne intoarcem de la esecuri si sa pastram scanteia in ochii nostri. Esecurile sunt doar niste probleme in procesul de invatare.

Fara vise, ce avem? Fara ce trebuie sa lucram, de ce ne ridicam in fiecare zi? Visele sunt motivul pentru care avem telefoane mobile, masini si avioane si de ce putem calatori in lume. Lumea are nevoie de mai multi visatori care aleg sa actioneze asupra viselor lor.

Ascultati vocea dreapta
Vocea pe care o ascultam ori ne propulseaza spre succes sau spre esec. In cazul in care se concentreaza, energia creste. Vocea corecta este, de obicei, vocea mai silentioasa si este usor de inecat de zgomotul puternic al vocii gresite. E nevoie de curaj sa asculti aceasta voce linistita de succes.

Spune-ti povestea potrivita
Un eveniment dintr-o viata se poate intampla doar o singura data, dar uneori am lasat ca acel eveniment sa fie un pas inapoi pentru viata noastra si sa determine modul in care va merge viata noastra. Ne jucam povestea, ne jucam rolul si ne justificam de ce ar trebui sa traim o viata normala si confortabila. Dar, de ce o jucati in siguranta in viata? Nici unul dintre noi nu o face in viata! Sa ne povestim o poveste noua si sa nu lasam pe altcineva sa ne scrie povestea noastra. Nu putem schimba trecutul, deci nu este nevoie sa continuati sa redati videoclipurile din trecut. Nu putem anula experientele noastre bune sau rele, dar putem alege cum sa invatam de la ei. De fapt avem mai mult control asupra viitorului decat credem noi. Totul incepe prin a alege povestea pe care dorim sa o auzim pentru a reusi. Deci, da-i drumul! Scrie noul capitol din viata ta!

 

 

About The Author