Profita de oportunitati, deoarece traiesti o singura data

Este un cliche, dar unul adevarat: ai doar o viata. Daca am fi luat in serios acest fapt si am actiona in acest sens? Si daca am fi facut acea lovitura? Ce putem face? Unde putem merge?

Treci pe verde
In viata, ca in trafic, exista un verde pentru a merge, un rosu pentru oprire si un galben pentru incetinirea. Daca nu mergem inainte, atunci suntem opriti sau ne pregatim sa ne oprim. S-ar putea chiar sa mergem invers. Oportunitatile nu se intampla la fel de des cum credem ca o fac – sunt ca perlele din stridii – destul de rare, de fapt. Trebuie sa le prindem si sa fugim inainte.

Nu sta pe loc
Din pacate, ne oprim. Suntem atat de intimidati, ne temem de esec, ingrijorati de ceea ce alti oameni vor gandi si nu vor fi siguri de noi insine. Oportunitatile vin din acest motiv – pentru a ne oferi sansa de a straluci, de a face ceva semnificativ si de impact. Ele sunt un dar, o modalitate de a folosi talentele pe care le avem si experienta pe care am dobandit-o pentru a aduce o importanta lumii. Timpul si viata vor trece si atunci va fi intr-adevar prea tarziu, dar, pana atunci, sa traim!

Nebunia este un lucru bun
Adesea nu vedem oportunitatile pentru ceea ce sunt. Uneori vin imbracati ca provocari care ne obliga sa iesim din zona noastra de confort si sa facem ceva complet diferit sau nebun. Sau sunt imbracati in salopete si palarii grele si nu vad intotdeauna atat de interesant la inceput. Si, de cele mai multe ori, ele ne vor cere sa dezvoltam noi abilitati pe care nu le putem invata confortabil. Cei din jurul nostru ar putea crede ca ne-am pierdut marmura. Dar nebunia poate fi un lucru bun. Profita de fiecare moment, fiecare oportunitate si traieste-ti viata.

 

About The Author