Manichiura cu gel de constructie profesional

Mainile unei doamne reprezinta cartea de vizita a acesteia asa ca o manichiura ingrijita vorbeste cat o mie de cuvinte. Deoarece acest lucru este foarte important se acorda o atentie sportita asupra acestui aspect pentru ca mainile unei doamne sa fie mereu aranjate si curate, astfel ca de la simpla oja s-a ajuns la unghii cu gel, tipsuri, oja semipermanenta, toate avand menirea sa tina cat mai bine unghiile femeilor intr-o nota exemplara.

Istoria unghiilor false

In anu 1950, Fred Slack, un stomatolog american si-a rupt unghia in timp ce lucra la o dantura, astfel ca a hotarat sa o repare cumva. Avand la indemana doar solutii speciale pentru dantura el hotaraste sa o repare cu ajutorul acrilului dentar. Dupa aplicarea acrilului durerea i-a disparut complet si a putut observa ca unghia avea o culoare si o forma naturala. Astfel ca, se hotaraste sa studieze mai in amanunt aceast lucru, si dupa cativa ani, el impreuna cu fratele lui lanseaza pe piata unghiile false cu acril. In anul 1982 apare si faimosul gel de constructie pentru unghii facut special din grija pentru femei. Unghiile cu gel au luat usor locul unghiilor cu acril deoarece sunt foarte usor de pus.

Gelul de unghii, nu doar pentru frumusete

Constructiile cu gel de unghii au inceput sa paraseasca usor granitele frumusetei si sa se duca si spre cele ale functionalitatii. Astfel ca, multi muzicieni, in special cei care canta la instrumente cu coarda, folosesc unghii false pentru a putea canta cat mai bine la instrumente si pentru ca unghiile sa fie rezistente.

Avantajele unei manichiuri cu constructii de gel

Primul avantaj al constructiei unghiilor cu gel este ca acestea devin foarte rezistente si pot tine chiar si o luna daca gelul folosit este unul de calitate superioara . Gelurile UV pentru constructie, precum gel UV/LED Victoria VYNN, se folosesc impreuna cu o lampa care are scopul de a intari gelul pe unghie si de a nu perite ca acetona sau alti diluanti sa il inlature de pe unghie. Al doilea avantaj este acela ca unghia si culoarea isi pastreaza luciul si aspectul timp de o luna in stare intacta, astfel ca manichiura este mereu ingrijita si curata. Al treilea avantaj este ca unghiile tale pot sa aiba mereu o alta forma sau o alta lungime deoarece constructia cu gel se poate modifica si reface in orice fel, pliandu-se perfect pe orice tip de unghie, pe orice nevoie si dorinta. Astfel ca, daca intr-o luna vrei sa ai unghii scurte si rotunde, iar cealalta luna sa fie lungi si dreptunghiulare, gelul UV te ajuta sa ai acest lucru.

Tipuri de gel

Gelurile pentru constructii se gasesc in astazi in foarte multe formule care satisfac diverse scopuri, printre care amintim gel UV/LED clear, gel UV/LED blush, gel UV/LED cover Nude/Peach, sau UV gel IBD.

Gel UV/LED clear cat si gel UV/LED blush sau cover se bazeaza pe tehnologie de inalta calitate, oferind auto-nivelare, flexibilitate astfel incat sa il poti modela I orice forma foarte usor, avand o densitate medie-groasa. Gel UV/LED este perfect pentru efectul babyboomer, oferind stabilitate culorii datorita rezistentei impotriva ingalbenirii.

UV gel IBD prezinte o formula care ofera o adeziune si o textura perfecta care nu atatca deloc unghia. Gelul IBD nu se estompeaza in timp si formula actioneaza perfect impotriva petelor, fiind perfect pentru sablon.

About The Author