Arta de a fi tu insuti intr-o lume monopolizata de standarde

A fi tu insuti este un lucru pe care il practic si le predica este adevarat pentru tine si pentru ceilalti in orice moment. Chiar daca este ceva negativ, cum ar fi senzatia de mizerie. Nu e gresit sa fii mizerabil pentru un timp, noi toti suntem uneori. Fii tu si fa tot ce esti tu. Vrei sa tipi? Tipat. Vrei sa plangi? Strigat. Atata timp cat nu ii ranesti pe altii in mod intentionat, esti bine, fii tu.

Fiti vulnerabili si deschisi, asa cum am spus mai devreme. Dar acum, nici macar nu trebuie sa vorbesti cu nimeni. Doar deschide-te pentru tot ce se intampla in jurul tau.

Lasati totul sa se intample asa cum se intampla. Totul se intampla pentru un motiv, la fel si acest sentiment. Fiind nefericit este necesar pentru a deveni fericit. Asa cum trebuie sa te pierzi pentru a te gasi.

Te vei simti mai bine atunci cand esti tu pentru ca nu mai trebuie sa te tii inapoi sau sa te tii la standarde specifice. Incearca si fii fericit!

Deci, du-te si distreaza-te! Aceasta ar putea fi pentru cateva ore, zile, saptamani sau chiar luni. Uneori ai nevoie de timp liber. Dupa ce am absolvit liceul, am dedicat pentru prima oara trei luni din anul meu decalaj pentru a juca jocuri video (si buruienile de fumat la acel moment). Stii ce sa intamplat? Dupa 3 luni am vrut sa fac ceva si m-am simtit ca am avut un scop mai semnificativ de urmat, nu m-am simtit niciodata atat de bine sa lucrez la ceva in viata mea. Mi-a motivat mizeria si acum incerc sa pastrez echilibrul intre distractie si munca.

Ultimul lucru de care am nevoie sa stiti este acesta: Viata este atat de ironica, este nevoie de tristete sa stie ce este fericirea, zgomotul sa aprecieze tacerea si absenta fata de valoarea prezentei.

Viata este grea si trebuie sa te ocupi de ea. Nu exista o cale simpla in jurul ei, trebuie sa va infruntati si sa fiti asa de tare ca rahatul. Suntem toti ipocriti, fiinte emotionale si egoisti. Singurul lucru pe care il poti controla este cum te descurci cu el.

O sa-ti asumi responsabilitatea pentru viata ta? Sau vrei sa te uiti de la margine?

Doar stiu; in cele din urma, totul va fi in regula. Totul se intampla dintr-un motiv, trebuie sa aveti vai pentru a avea varfuri in viata. Dar cred ca totul se va dovedi a fi bine.

About The Author