Cand simti ca vrei sa fii singur, bucura-te de liniste

Opusul agitatiei este sa va izolati pentru o vreme. Acest lucru ar putea parea ca un sfat contradictoriu, dar cred ca acest lucru poate ajuta cu adevarat unii oameni, in special introvertiti. Cand mi-am pierdut cel mai bun prieten de la o varsta foarte tanara, m-am inchis timp de 3 luni ca sa-mi recuperez si sa-mi dau seama totul. In cele din urma mi-a schimbat viata, ceea ce ma determinat sa scriu acest articol.

Luati-va liber de tot, nu mergeti la munca sau orice alt lucru pe care il aveti. Doar chemati-va bolnavi sau ceva, nu stiu, faceti ceva. Sau sa fii cinstit si sa le spui ca treci printr-o „perioada” si ai nevoie de ea. Acest lucru poate fi greu daca aveti copii, insa puteti sa va programati intotdeauna ziua in jurul petrecerii timpului pe cont propriu.

Cand sunteti singuri, nu trebuie sa faceti nimic, doar contemplati sau eliberati. Tot ceea ce simti sau faci, lasa sa se intample, ai nevoie de ea. Am citit o multime de carti in timpul meu de izolare, dar nici macar nu trebuie sa faci asta. Doar nu puneti asteptari si vedeti ce se intampla.

Daca vrei sa faci ceva, dar nu ceva intens, poti sa meditezi. Stai, inchide ochii si concentreaza-ti respiratia. Asta e tot ce trebuie sa faceti, este un ghid simplu pentru meditatie.

Incepeti sa va exprimati in arta. Exista o multime de beneficii pentru a face arta, unele dintre ele fiind enumerate aici:

  • Crearea artei amelioreaza stresul
  • Arta va poate ajuta sa va exprimati subconstientulIncurajeaza gandirea creativa
  • Arta sporeste stima de sine
  • Arta creste toleranta, empatia si dragostea.

Acum, daca aceste motive nu sunt suficiente pentru a va aduce in arta, nu stiu ce vor. Desigur, exista o multime de forme diferite de arta, una dintre ele este ceea ce fac acum, scriind.
Alte forme de arta:

  • Dans
  • cantat
  • pictura
  • Desen

Exista atat de multe forme de arta, trebuie doar sa faci ceea ce te potriveste cel mai bine sau sa simti cel mai bine. Expunandu-va in arta, veti obtine mizeria din partea voastra. Acest lucru face mai usor sa se ocupe de el, deoarece acum aveti o imagine a cauzelor nefericirii voastre.

About The Author