Cum putem trece de la nefericire la fericire?

Stim cu totii ca ne va lovi in vietile noastre. Un moment in care nu mai stim ce sa mai facem pentru ca ne simtim groaznic. Poate ca ti-ai pierdut pe cineva drag, sau ai sentimentul ca nu reuseste in viata. Stii ca vei trece prin asta sau poate ca ai trecut chiar si de acest punct.

Sunt aici pentru a va ajuta sa depasiti acest timp de mizerie, cautand pozitivul in situatia actuala pentru a va mentine in drum.

Credeti in ceva mai maret

Uneori poate ajuta sa crezi in ceva mai mare decat tine. Fie Dumnezeu sau pur si simplu Universul, indiferent ce este, sa credeti in el. Daca aveti ceva de crezut in faptul ca este mai mare decat voi, veti trece prin orice cu credinta. Gandindu-te ca El sau Universul va avea grija de problemele tale. Intelegand ca totul se intampla pentru un motiv si ca aceasta perioada de mizerie este un test.

“Credinta va vede lumina cu inima cand toate ochii vostri vad ca este intuneric. ”

Poate ca ati fost crescut in mod religios, ati putea pune aceasta practica in practica. Sau practicati-o acum; rugati, meditati sau cantati. Faceti tot ce va ajuta sa va consolidati credinta.

Discutati cu ceilalti

Uneori va ajuta sa discutati cu ceilalti despre modul in care va simtiti. Daca vorbesti cu oameni care te intereseaza, probabil ca vor fi acolo pentru tine in orice mod posibil. Chiar daca aveti un timp dificil de a va face vulnerabili fata de ceilalti, uneori este cel mai bun lucru de facut. Nu te teme sa te deschizi.

Acesti oameni pot fi prieteni, familii sau chiar straini cu care ajungeti sa vorbiti. Nu-i forta pe ei, totusi. Daca cineva va intreaba cum va simtiti, puteti spune adevarul si deschideti-va. Dupa aceea, ii puteti intreba cum se simt „in realitate” in loc de „fin”. Din experienta mea, daca spui adevarul daca cineva te intreaba cum faci, ei se vor deschide probabil pentru tine, pentru a putea intari relatia. Si dupa cum probabil stiti, relatiile sunt esentiale pentru fericirea voastra.

Daca nu te simti confortabil sa vorbesti cu acesti oameni din orice motiv, poti sa mergi intotdeauna si sa vezi un psiholog sau un expert in aceasta zona. Acest lucru va poate costa bani, dar ce este mai importanta fericire sau bani? Fericirea, desigur! Ei stiu despre ce vorbesc si va pot ajuta intr-adevar sa depasiti aceasta nenorocire pe care o simtiti.

O alta optiune este sa cautati oameni care trec prin acelasi lucru ca si dumneavoastra. Daca aveti probleme cu alcoolul, puteti merge la o intalnire AA. Exista chiar si un grup pentru prietenii / rudele victimelor accidentului MH17. Cautati grupuri pe Facebook sau pe Google, credeti-ma, veti gasi multe. Toti acesti oameni au trecut prin acelasi lucru prin care treceti, astfel incat ei vor putea sa ajute.

About The Author