Vrei sa fii de succes? Aici este secretul

V-ati intrebat vreodata de ce unii oameni reusesc mai usor sau mai repede decat altii? Pentru unii, manifestarea unei vieti mai bune se realizeaza fara efort si pentru altii, dureaza un pic mai mult sau o alta directie totala. Acest lucru este influentat de credintele si perceptiile noastre – interpretarea realitatii noastre.

„Cum gandeste un om in inima lui, la fel este si el”?

Omul este minte, in mintea noastra este locul in care vietile noastre sunt modelate. Suntem ceea ce gandim si oriunde suntem in viata de astazi este manifestarea gandurilor noastre. Da! Unde suntem este ca rezultat al gandurilor noastre la un moment dat in timp in trecut. Gandurile noastre se dezvolta in sentimente, cuvinte si actiuni care in cele din urma modeleaza mentalitatea noastra „” Personajul nostru. Caracterul unui om este suma totala a gandurilor sale. Felul de mentalitate pe care il dezvoltam prin viata de zi cu zi ne va determina emotiile. Cum ne simtim in orice moment dat de timp depinde doar de gandurile noastre; daca ne simtim fericiti, trist, iubiti sau urati. Aceste sentimente determina daca vom avea rezultate pozitive sau negative in viata noastra. Trebuie sa alegem cu intelepciune ceea ce ne mancam mintile, pentru ca exact asa se va manifesta pe afara. Trebuie sa ne ingrijim in mod regulat mintile daca dorim o mentalitate buna si rezultate bune. Mintea noastra care este mereu foame si trebuie hranita cu alimente hranitoare pentru ca ea sa creasca.

„Schimba-ti gandurile si vei schimba lumea” ?

Mintea este gradina si gandurile sunt semintele. Prin semintele pe care le planificam in gradina noastra, vom obtine fructele. Indiferent de semintele pe care le planificam, recolta va fi de acelasi fel inmultita. Acelasi caz cu viata; prin ganduri bune, vom culege bucuria si abundenta si prin ganduri rele vom culege durerea si suferinta. Ar trebui sa avem grija de gradina noastra, de mintea noastra; cultivati-o cu inteligenta. Trebuie sa fim atenti daca dorim ca semintele noastre sa infloreasca. Ar trebui sa fim stapanii gradinilor noastre. Trebuie sa alegem sa nu lasam gradinile noastre salbatice cu tot felul de buruieni si sa ne asteptam la o recolta buna. Toate semintele care coboara in sol vor creste, fie ele bune sau rele, fie ca sunt o floare sau o buruiana. Trebuie sa fim atenti la felul de seminte pe care le udam. Si prin eliminarea tuturor buruienilor, plantarea de seminte bune ale fructelor noastre preferate si cultivarea lor, putem fi siguri ca vom avea o recolta bogata. Acelasi caz cu mintea noastra, mintea noastra subconstienta va accepta tot felul de seminte prin gandurile noastre. Trebuie sa fim atenti la ceea ce permitem in mintea noastra in fiecare zi. Daca ne hranim mintile cu negativitatea exacta a ceea ce vom obtine ca rezultat final care se manifesta in exterior. Si daca alegem pozitivitatea, gradina noastra va inflori cu flori frumoase si vor aduce fructe pe care ne vom mandri.

„In cazul in care se concentreaza, fluxurile de energie si ceva creste” ?

Universul intotdeauna ne asteapta si ne va raspunde la gandurile noastre in consecinta. „Dorinta ta este comanda mea” ?? este filozofia universului. Aceasta ne va machina gandurile si sentimentele si vom ajuta in manifestarea prin puterile sale magnetice. Indiferent daca suntem constienti sau nu, universul asculta in mod constant, fara discriminare, alegerile noastre „” bune sau rele; dorintele noastre, visele noastre si sperantele noastre. Orice dorim sa vedem in vietile noastre, trebuie sa invatam sa o manifestam mai intai din interior. Natura raspunde rabdarii, perseverentei si pozitivitatii noastre in ceea ce ne dorim. Cu sinceritate si claritate a gandurilor si dorintelor noastre, doar un singur lucru la un moment dat. Gandurile si sentimentele noastre determina energia pe care o transmitem in univers prin vibratii. Totul in univers este energie si totul din univers se misca si vibreaza, inclusiv pe noi. Pentru a obtine rezultate bune din univers, incepe cu ganduri bune, care vor dezvolta vibratii bune si, eventual, energii bune. Prin intermediul energiei, al gandurilor, al cuvintelor si al actiunilor noastre „” dorintele noastre sunt supuse universului. Universul ne va da tot ce ne dorim si cerem.

„Credeti ca meritati si ca universul o va servi”?

Pe aceasta cale magica numita viata, trebuie sa ne reamintim mereu ca suntem stapanii soartei noastre. Prin arborele mistic numit univers, dorintele noastre vor fi acordate. Toti meritam bucuria, fericirea, abundenta si plinatatea unei vieti uimitoare. Cu toate acestea, trebuie sa credem cu toata inima ca o meritam. Viata noastra este reflectarea a ceea ce noi sincer credem ca meritam, orice ne mancam mintile pe care le vom arata in exterior ca fiind realitatea noastra. Incepe cu dialoguri de sine pozitive, care dezvolta orele suplimentare pentru a iubi de sine si, in cele din urma, pentru a fi constiente de valoarea noastra de sine. Succesul incepe din minte, prin ganduri pozitive.

Fiecare clipa din viata voastra este infinit de creativa si universul este nesfarsit de bogat. Doar puneti o cerere suficient de clara si tot ceea ce vrea inima voastra trebuie sa vina la voi.

About The Author