Cum sa fii un geniu: cateva ganduri de la Albert Einstein

Albert Einstein este unul dintre cei mai rataciti oameni din istorie. Desi misquote-urile sunt de obicei de ajutor, frecvent el nu le-a spus. Si asta este o rusine pentru ca ceea ce a spus el este atat de profund, incat nu exista nici un motiv sa citam gresit.

Urmatoarele citate si lectii despre cum sa fie un geniu provin direct de la Einstein (citate); lectiile imi iau aceste citate.

“Nu am talent special. Sunt doar curios. „

Curiozitatea este ceea ce l-a condus pe Einstein la teoriile lui de relativitate, precum si munca sa castigatoare la Premiul Nobel. Din fericire, aceasta curiozitate este disponibila tuturor. Un semn distinctiv al unei persoane curioase este ca ei asculta sa invete, sa nu raspunda „asa cum fac majoritatea dintre noi”. Ascultati un copil intrebati „De ce?” Stiu, te va innebuni! Dar asta este curiozitatea innascuta in noi toti. Incercati sa nu inabusi curiozitatea copiilor din viata dvs. si sa invatati sa intrebati „De ce?”.

“Salvati”

Cand ma examinez pe mine si metodele mele de gandire, ajung la concluzia ca darul fanteziei a insemnat mai mult pentru mine decat talentul meu pentru a absorbi cunostinte pozitive. ”
Einstein a creat „experimente gandite”? pentru el. El ar pretinde ca ar putea zbura de-a lungul unui fascicul de lumina, de exemplu. In felul acesta isi putea imagina (imagina) proprietatile unui fascicul de lumina. Ganditi-va la noi ganduri astazi. Utilizati darul de fantezie pentru a va deplasa in mintea voastra ca nu puteti merge si apoi verificati ce este acolo. Intinde-ti creierul. Ati putea deveni un geniu in acest fel.

“Logica va va duce de la A la B. Imaginatia va va duce peste tot. „

Acest lucru este similar cu # 2 de mai sus. Utilizati-va imaginatia pentru a va rezolva problemele pe care le-ar face logica. Combinand aceste primele 3 perspective in geniul lui Einstein, inchideti-va ochii chiar acum si imaginati-va ca sunteti o veverita. Petreceti ceva timp vazand lumea ca o veverita, aruncati un copac, mancati un arahide. Practicati-va imaginatia in fiecare zi si observati cat de repede creierul pare sa creasca pentru a cuprinde noi ganduri si viziuni pe care nu le-ati observat niciodata. Am doar doua reguli pe care le consider ca fiind principii de comportament. Primul este: Nu ai reguli. Al doilea este: Fii independent de parerea altora. ”

“Nu putem rezolva problemele folosind acelasi fel de gandire pe care am folosit-o atunci cand le-am creat. „

“Daca nu aveti suficienti bani, nu va este deloc util sa va plangeti de asta”, este genul de gandire pe care ati folosit-o pentru a crea problema. Incepeti sa va intrebati „Cum”? si “ce?”. Ascultarea voastra este modul in care va atingeti intelepciunea interioara.

Teoria generala de relativitate a lui Einstein: „Daca stai cu o fata pe o banca si luna straluceste, atunci pentru tine o ora va fi un minut. Cu toate acestea, daca stati pe o aragaz fierbinte, minutul va fi o ora. ”

S-ar putea sa nu revolutionam lumea fizica asa cum a facut-o Einstein, dar emularea unor ganduri si comportamente poate imbunatati viata ta si poate si lumea.

About The Author