Un cititor in cautare de bloguri

In fiecare dimineata imi fac timp pentru a prinde din zbor cate o informatie la o citire de blog dar de cateva saptamani am observat ca blogurile accesate zilnic nu mai prezinta acelas interes pentru mine.In randurile urmatoare va zic si ce vreau prin acest articol.

Trecerea de la ziare la bloguri s-a facut relativ usor deoarece ca si in cazul de fata nu mai imi ofereau informa.tiile de care aveam nevoie sau pur s-au prostit. Acum cativa ani ziarele erau la putere dar odata cu patrunderea internetului pe piata romaneasca sau mai bine zis a blogurilor s-au schimbat lucrurile. Mutarea mea de la ziare online la bloguri a fost de bun agur si nu numai, am putut sa observ cum un blogger zelist incepe sa pice in freza, sa aflu informatii noi sau doar sa imi clatesc ochii.
Pagina “bloguri” este special infiintata pentru a putea accesa mai rapid site-urile favorite , acolo veti gasi linkuri catre informatii din lumea soarelui rasare,street fashion,harti dar si bloggeri zelist care incep sa isi piarda un cititor adica pe mine

Din vechii blogeri zelist o sa ma limitez doar la visurat,denisuca si poate si cabral iar din celelalte afisate o sa vedeti ce o sa ramana.

Asa ca ce vreau eu de la voi este recomandarea a catorva bloguri interesante sau de ce nu chiar a le voastre daca au ceva de spus, bloguri pe care le cititi zilnic , bloguri pe o anumita tema sau fara tema,bloguri mari sau mici , etc. Toate care vor fi pe placul meu le voi pune pe pagina bloguri , iar din momentul selectarii lor va veti alege cu un cititor zilnic sau poate cu mai multi. Linkurile recomandate le scrieti la comentarii…

About The Author