Mingea de de fitness te ajuta sa te antrenezi in propria locuinta

Creata initial pentru exercitiile kineto-terapeutice si pentru pacientii care sufereau de diferite afectiuni ale coloanei vertebrale, pareze si alte deficiente, mingea de fitness a ajuns sa fie foarte folosita si in salile de fitness, in programele sportive ale celor care isi doresc sa aiba parte de antrenamente eficiente si sa-si lucreze eficient numeroase zone ale corpului.

Mingea de fitness este folosita pentru modelarea corporala, yoga, pilates, streching si alte exercitii de intretinere si ofera rezultate foarte bune. Mingea trebuie sa fie potrivita pentru corpul tau, pentru a avea parte de antrenamente perfecte, care sa lucreze acele zone pe care doresti sa le tonifiezi.

Mingea de fitness se gaseste in numeroase variante si modele menite sa te ajute sa ai corpul pe care l-ai visat dintotdeauna.

Mingea de fitness clasica este cea care are o dimensiune mai mare si permite antrenarea tuturor grupelor de muschi. Aceasta este folosita atat in fitness, cat si in gimnastica si este ideala pentru imbunatatirea echilibrului. Totodata, mingea poate fi folosita cu succes pentru relaxare, tonifierea muschilor abdominali si lombari, dar si pentru diferite exercitii de fizioterapie. Persoanele care au probleme la coloana vertebrala pot apela la aceasta solutie extrem de eficienta.

Pentru versatilitate si eficienta, mingea fitness cu corzi elastice este o alternativa pentru antrenarea intregului corp. Cu ajutorul corzilor elastice puteti sa va lucrati intregul corp cu numeroase combinatii de exercitii pentru brate, abdomen, picioare si spate.

Ceea ce este important de mentionat este ca nu toate mingile de fitness sunt concepute pentru orice tip de antrenament sau exercitiu. In timp ce unele sunt ideale pentru exercitiile de lunga durata si de intensitate mai mare, altele sunt proiectate pentru a da randament in cazul antrenamentelor mai usoare. Rezistenta la spargere, capacitatea de a fi folosita mai mult timp, precum si de a sustine greutati mai mari sunt principalele caracteristici care va pot indica tipul de antrenament pentru care poate fi folosita o minge de fitness.

Daca iti doresti sa duci un stil de viata sanatos si sa ai o conditie fizica foarte buna o minge de fitness poate fi alegerea perfecta. Nu ocupa mult spatiu, poate fi depozitata si folosita oricand si oriunde si permite antrenarea cu eficienta a numeroase grupe de muschi.

About The Author